Konu: Phillip Mascinelli - Birden fazla hile kullanımı  (Okunma sayısı 1109 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.12.2022 23:35
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Bolderann
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Alper
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Kanıtlarda var.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
Ekstra bir şey yazmaya gerek yok, her şey kanıtlarda var.
Şahıs Spread, Slient ve Gamespeed şüphelisi. Videoda farkedildiği üzere ayakta AK-47 gibi seken bir silahla (9 Vuran silahla 1 saniyede eritiyor.)
Aramızda bulunan mesafe belli. @Alper 'in ssinde de görülüyor, sıkma saniyelerine kadar her şey gözükmekte.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Mal varlığı aktarılmasına karşın hesabını incelemeye alırsanız çok iyi olur.
Phillip Mascinelli - Birden fazla hile kullanımı
« Son Düzenleme: 17.12.2022 23:41 Aqu »

#1 - 17.12.2022 23:54
@Kripteks 'e garaj ve benzin bugu bildirmek için o sıra elimde ak ile oyuna girdim, baktım ki baskın yiyoruz ve etrafta bir sürü araç var. garajdan çıkıp hemen arka tarafa koştum. uzaktan üstüme koşan royce karakterine kafa tarafından üç hit attım. atılan videoda mesafe gayet normal ki tutturamadıklarım da oluyor. bu beyaz şapkalı skinli arkadaşı da hile olsam çok rahat düşürürdüm. aracın arkasına kaçarken elli tane hiti atabilirdim bile. royce'u düşürdükten beş saniye sonra o arkadaşa da sıktım. yirmi mermi atıp tutturduklarım oldu üstünde hasar göstergesi çıkmayınca bu adam goddur diyip rapor atıp saldım, baktım kovalıyor beni. ona da sıktım ve öldüremedim gördüğünüz gibi. gamespeed ve aimbot falan kullanmıyorum. videoyu çeken arkadaşı uzaktan vurduğumda kafasına uzaktan eğilip 3 hit attım onu videoya almamış sanırım. oyunum bu bölgede bu modlarla 30fps değerlerinde sizlerle çatıştım. gerekli incelemeler yapılırsa belki anlaşılır. bu ak47de saniyede bilmem kaç hit geliyor muhabbetinde bir şey yok, aynı hiti sizler de atabiliyorsunuz herkes atıyor.
https://cdn.discordapp.com/attachments/838112988522741760/1053774658786308106/sa-mp-028.png https://cdn.discordapp.com/attachments/838112988522741760/1046840250208624730/samp_28_11_2022_17_27_58.png
-
Kendi attığınız videoda adamınızın desert eagle mermisi 69-5 nasıl olabiliyor? Royce canlandıktan sonra çatıya uçarak ışınlanıyor zaten, elimize ulaşan bir video var yakın zamanda şikayetler açılır.
« Son Düzenleme: 02.01.2023 11:41 Bolderann »

#2 - 18.12.2022 00:00

allah allah bak sen

#3 - 18.12.2022 00:01

Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Şahıs Spread, Slient ve Gamespeed şüphelisi. Videoda farkedildiği üzere ayakta AK-47 gibi seken bir silahla (9 Vuran silahla 1 saniyede eritiyor.)
Aramızda bulunan mesafe belli. @Alper 'in ssinde de görülüyor, sıkma saniyelerine kadar her şey gözükmekte.

Ek açıklamalar(varsa): Mal varlığı aktarılmasına karşın hesabını incelemeye alırsanız çok iyi olur.

Pardon şikayetle alakam yok ama sormak istiyorum o uzatılmış şarjörü oyun içinde nereden satın alabilirim?

#4 - 18.12.2022 00:04

Pardon şikayetle alakam yok ama sormak istiyorum o uzatılmış şarjörü oyun içinde nereden satın alabilirim?

Silahı gidip Poshevo birliğinden aldık, bu da ekran görüntüsü. Baştan sona tüm loglar kontrol edilebilir, silah numarası aynı.

#6 - 18.12.2022 00:06

#8 - 18.12.2022 00:10
 açtığınız şikayet komik arkadaşlar kusura bakmayın, hiçbir türlü hile bu zamana kadar kullanmadım bunu bütün birlik üyeleri yakından biliyor. Herkes sizin gibi değil, ilk videoda mesafem gayet yakın onu o şekilde düşürmem bir şeyi değiştirmez, ikinci videoda görünüyor adamı vurmam zorlaşıyor, hile vs. olsaydı sizin demenizle iki saniyede düşürürdüm, hileyle hoodu basan siz, düşünce hile diye şikayet açan siz, videolarda uçan siz, çatılarda tp atıp hooda giren siz, daha neler neler var ki? beş metreden crossu adamın üstüne tutsan zaten yer.
« Son Düzenleme: 18.12.2022 00:12 Bolderann »

#9 - 18.12.2022 00:11
Arkadaşlar, şikayet altına gereksiz ileti atmanıza gerek yok. Bir şey hakkında kanıtı olan bizim yaptığımız gibi şikayet açsın, forumda boş boş karşılıklı atışmalara gerek yok. Şikayete savunma yapın, yetkili kişi incelesin ve bitsin 25 tane ileti atmaya gerek yok.