Konu: Maske_36680 Mix DM  (Okunma sayısı 216 defa)

#0 - 17.12.2022 00:43

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Maske_36680 İsmi olmadığı için forumunu bulamadım, yetkili etiket atarsa sevinirim.

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: 5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Mix

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba, evde afk bir şekilde duruyorum, içeriye birileri giriyor ve beni yaralı duruma düşürüyor. Orada olduğumu nerden biliyor çok merak ediyorum açıkçası. SS de gözüktüğü gibi arkadaşlar beni yaralı duruma düşürüp polise ihbar veriyor sanırım.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kişilerin o evde olduğumu nerden biliyor bununun savunmasını yaparlarsa sevinirim. Silahıma polisler tarafından el koyuldu, iade yapılmasını istiyorum.
Spoiler: GösterGizle

#1 - 17.12.2022 00:46
Gün geçtikçe insanların seviyesi düşüyor

#2 - 17.12.2022 00:56
Selam bro, o maskeli benim evet. arkadaşlarım meslek yaparken size rastlamış. O an ss almak akıllarına gelmemiş, hem öğlen saatlerinde hemde akşam saatlerinde sizi o evde görünce sizi vurmaya geldik. Onun dışında nasıl mix yapabilirim ki? Aklıma bile gelmez palominoda evinizin olduğunu. Araçlarınız hep kapıda zaten. Beyaz bir sultanınızın olduğunu biliyoruz. Biz vurduktan sonra orayı pd bastı zaten, hem biz hem siz silah kaybettiniz. Pdnin nasıl geldiğini merak ediyorum açıkçası, savunmam bu kadar iyi geceler.

Görüldüğü gibi, kasabadan lojistik geçiyor. Ek savunma isterseniz @Bolderann detaylandıracaktır.

#3 - 17.12.2022 01:11

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Maske_36680 İsmi olmadığı için forumunu bulamadım, yetkili etiket atarsa sevinirim.

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak

Mix

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba, evde afk bir şekilde duruyorum, içeriye birileri giriyor ve beni yaralı duruma düşürüyor. Orada olduğumu nerden biliyor çok merak ediyorum açıkçası. SS de gözüktüğü gibi arkadaşlar beni yaralı duruma düşürüp polise ihbar veriyor sanırım.

Ek açıklamalar(varsa): Kişilerin o evde olduğumu nerden biliyor bununun savunmasını yaparlarsa sevinirim. Silahıma polisler tarafından el koyuldu, iade yapılmasını istiyorum.

Kapı maymuncukla kırıldığı için polise bilgi gitmiş olabilir mi acaba?

#4 - 17.12.2022 01:12

Örnekler

Mix

Alıntı
N/A

Kapı maymuncukla kırıldığı için polise bilgi gitmiş olabilir mi acaba?

Yok onun ihbarı gitmez diye düşünüyorum

#5 - 17.12.2022 01:16
Ateşkes verdiği için o eve toplandık zaten, ateşkes varken ateş açmışsınız. @Justice

#6 - 17.12.2022 01:20
Justice açıklamayı yapar zaten, diğer bir şikayette de dediğim gibi. Ateşkes varmış sözde de sitdown yapılacakmış lombardi öyle demiş. Diyor da siz daha bir kaç haftalık birlik olarak lombardiyi dinlemeyip mehraliyevin düğününde bir tane adamınıza bizi izletip bütün silahlı üyelerle o saatte hoodu taciz ediyorsunuz. bunun üzerine lombardi sinirleniyor ve sizi vurmak üzere bizzat kendisi aramıza katılıp savaşmaya geliyor. hooda yaklaşırken kasimeri alt karakteriyle (kasimer casillas adında 5ten fazla eski karakteri var, aklınca delil siliyor) yollamışsınız hoodu izlesinler diye tünel üstünde kabak gibi anim çekmiş yatıyor, zaten biz gelene kadar kasimer sihirli bir şekilde tüm bilgiyi aktarmış ki hoodumuzda bir tane bile arnavut birliği üyesi kalmamıştı.
« Son Düzenleme: 17.12.2022 01:25 Bolderann »

#7 - 17.12.2022 04:42
Justice açıklamayı yapar zaten, diğer bir şikayette de dediğim gibi. Ateşkes varmış sözde de sitdown yapılacakmış lombardi öyle demiş. Diyor da siz daha bir kaç haftalık birlik olarak lombardiyi dinlemeyip mehraliyevin düğününde bir tane adamınıza bizi izletip bütün silahlı üyelerle o saatte hoodu taciz ediyorsunuz. bunun üzerine lombardi sinirleniyor ve sizi vurmak üzere bizzat kendisi aramıza katılıp savaşmaya geliyor. hooda yaklaşırken kasimeri alt karakteriyle (kasimer casillas adında 5ten fazla eski karakteri var, aklınca delil siliyor) yollamışsınız hoodu izlesinler diye tünel üstünde kabak gibi anim çekmiş yatıyor, zaten biz gelene kadar kasimer sihirli bir şekilde tüm bilgiyi aktarmış ki hoodumuzda bir tane bile arnavut birliği üyesi kalmamıştı.

Olaylar yarın sitdownda konuşulur, @Justice bize OOC olarak savaşa ateşkes verildiğini söyleyince savaşmayı bıraktık. Siz bu ateşkesi hiçe sayarak benim üyelerim afkken gelip bi tanesini düşürüp ihbar etmişsiniz. Bunun dışında iki haftalık birliksiniz yenisiniz diyorsun madem çok güçlü bir organizasyonsunuz o zaman iki haftalık birliğe rezil rüsva olup defalarca kaybedip gidip gerekli mecralara ulaşıp savaşı bitirmeye çalışmasaydın, sahada olsaydınız. Madem bu kadar güçlüydünüz, biz yeni bir birliktik hooddaki çatıdan inip karşılık verirdiniz, eski veya yeni oluşumların çoğu sizin hakkınızda aynı şeyi diyor savaşta bağlantı koparmakla ün salmış bir birliksiniz. Lombardi sizi vurmaya geliyor diye Q attınız demişsiniz inan hiç kimseden korkacak değiliz sizin gibi ne savaş yaparken zevk aldığımız(girmeyip bizi görünce q attığınız için) ne rol yaparken zevk aldığımız insanları beklemekten sıkıldık. Ateşkes yokken bir tane üyemi bile düşüremeyip acizliğinizden ateşkes olunca gelip afk bir adamı vurmuşsunuz. Ayrıca tek kişiye açılan şikayete elli kişi yazmayın hanginize şikayet açılsa altında 50 tane bertuzzi üyesi bi şeyler zırvalıyor. Yine olaylar hakkında kısa bir özet geçeceğim, birliğinizden biri gelip bizim tanımadığımız bir kişi yüzünden bize 150 bin dolar ceza kesip karakterlerimizi ailesiyle tehdit ederse sonucu böyle olur, istemediğiniz sonuçlar elde etmek istemiyorsanız ona göre rol yapın.
« Son Düzenleme: 17.12.2022 04:44 mahalledream »

#8 - 17.12.2022 05:44
Merhaba, benim Bertuzzi birliğinin yanında olmamın sebebi Alkaj birliğine sıkmak istemem veyahut onlara sinirlenmem değil, ateşkesi ihlal edip gelirlerse onlara Valachi'nin elçilerinin orada olduğunu göstermek olacaktı.

Anderius McDowell Palomino'da bulunan evi ihbar ettiği için ağır bir cezaya çarptırıldı, silah kaybeden kişiler forum ticket atarak silah kanıtlarıyla beraber ticket açarak bu şikayetin linkini bıraksınlar, iadeleri sağlanacak.  Sicillerinizin de ekran görüntüsünü bırakın, VCPD sicili silinecek.