Konu: Ren_Kaito  (Okunma sayısı 85 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.12.2022 21:20

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ren_Kaito @burakaktas

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: VİDEO VE SS DE MEVCUT

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Non RP DM EMOTESİZ İŞLEM

Alıntı
NON RP DM EMOTESİZ İŞLEM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş'ın aracını rollü bir şekilde düzgünce çaldım tam çalarken aracı kitledi böyle birşey mümkün değil sonra bana saldırmaya başladı. Yaralıya düşürdüğü sslerde var. Emotesiz işlem'de yaptığı belli. Kısacası videoda hepsi gözüküyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/xkccks
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşın ceza almasını istiyorum.

#1 - 16.12.2022 01:27
Kanka güvenli bölge ama sen bilirsin. :manifdog

#2 - 16.12.2022 01:45
ee güvenli bölge kanks.

#3 - 16.12.2022 01:50
Ren Kaito adına savunma yapıyorum. Kişi birlik üyem ve aynı zamanda arkadaşım, foruma giriş yapamadığını söyledi ve benden rica etti. Öncelikle zaten arkadaşın yaptığı rolün yanlış olduğunu admin arkadaşlar gördüğünde anlayacaktır üstüne üstlük bunu güvenli bölgede yaptığı zaten açık ve net bir şekilde ortada. Bu konuda biz ayriyetten bir şikayet oluşturacağız. Ren Kaito isimli karakter aracı daha 10 saniye önce aldığı için bölgeden çıkarken Moretti isimli arkadaşın seslenmesi üstüne, karakterinin para isteyeceğini düşünüp aracı kilitlemek istiyor. Biliyorsunuz aracın içindeyken kilitlemek için /arac kilit komutunu kullanıyoruz arkadaşımız TheAlpha gibi ctrl c, ctrl v üstüne kilitleme ya da herhangi bir emote u hazırda bekletmediği için arkadaş car jack atarken enterlamış oluyor ve araç kilitlenmiş oluyor. Sonrasında araçtan iniyor ve arkadaşın trollediğini düşünerek bölgeden uzaklaşmak için Moretti isimli karaktere vuruyor ve bölgeden uzaklaşıyor. Bunun dışında da NonRp şikayetini nonrp bir video ile açmak da ayriyetten arkadaşın oyunu sadece şikayet açmak için oynadığını gösterir. Oynadığımız şey her ne kadar oyun bile olsa Roleplay kavramı içerisinde değerlendirdiğimizde GTA oynamıyoruz. Sokaktaki arabadan adamı yumruk ile indirip aracını çalma olayları gerçek hayatında ne kadar oluyor acaba arkadaşın bunu sorgularım. Yöneticilerin de buna göre değerlendirme yapmasını talep ediyoruz. Savunmamız bu kadar, Ren adamın aracı çalacağını bilemez, yan koltuğa binmesin diye aracı kilitlemek istiyor ancak arkadaşın roket hızında attığı komutlar yüzünden arkadaştan sonra enterlemiş oluyor ve böylece arkadaştan sonra kilitlemiş oluyor. Gerisi yönetime kalmış. Tarafımızca yönetim tarafından bir şey istenmediği sürece herhangi bir ileti gelmeyecek. İyi forumlar dileriz.

#4 - 16.12.2022 02:09
Şunu eklemek isterim 1ncisi gbi bölge orası orda nasıl araç çalma rolünü yapıyorsun.

2 ic chate role ilk cümlenin sonunda ''ya'' kelimesini kullanıyorsun? Türkçe bir terim ya kelimesi.

Ve böyle bir araç çalma rolü sizce saçma değil mi?

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#5 - 16.12.2022 02:20
Karakter ceza alacak.

@TheAlpha Siz de güvenli bölgede bu rolü yaptığınız için güvenli bölge ihlali sebebiyle ceza alacaksınız.