Konu: Martin_Reznikov META  (Okunma sayısı 74 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.12.2022 18:40

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Martin Reznikov @Qayrex

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS KANIT

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:MİXİNG META

Alıntı
MİXİNG META

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Yaklaşık 2 gün önce arkadaştan araç alacaktım, arkadaş'a İC den dedim ki "Burada bekle ATM'den para çekip geliyorum" dedim ve ATM'ye giderken aracın o kadar etmeyeceğini düşündüm. Sonra telefonlarına rolde olduğum için cevap veremedim. PM'den sürekli beni darladığı için şikayet açma gereksimi duydum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Gerekenin yapılmasını istiyorums.

#1 - 15.12.2022 18:48
Burada şahısın rolde bilerek AFK durması'nın kanıtı duruyor, zaten adam kendisininin gerçeğini göstermiş, iyi roller boş şikayet.

#2 - 15.12.2022 19:07
Rolde afk değilim, daha doğrusu timestamp'lara bakılabilir. Arkadaş PM'den yazdığı için İC chatten mi yanıt vereyim? Kendi açığınızı ortaya atmayınız.

#3 - 15.12.2022 19:10
İyice incelendiğinde, arkadaş benim yanımda olduğu halde bana PM'den yazmayı tercih ediyor rol ile söyleyebilirdin "Çektin mi parayı" diye. O yüzden, rolde afk kalma durumu yok. Ben nasıl İC'den diyorsam ATM!ye gidip geliyorum diye, aynı şekil onunda İC'den demesi lazım. Her türlü Metagaming.

#4 - 15.12.2022 20:50
@KSZ Arkadaş savunmasını yapmış, en kısa sürede sonuçlanabilir sayın adminim.

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#5 - 15.12.2022 20:59
Selamlar.

Öncelikle söylemem gereken şeyler var. Bu tarz rollerde PM'lerden iletişim rol akışını bazı durumlarda koruyor olsa bile bunu en aza indirmemiz şart. Rolde gerçek hayattaki gibi alış serüvenini en detaylı şekilde işleyip, en detaylı şekilde planlamanız gerekiyor. Bu yüzden iki tarafı da uyarıyorum.

Bunun dışında PM konuşmalarına baktığımızda her şey açık ve net. Karakter ceza alacak ama indirimli alacak. Tekrarında çok daha ağır bir yaptırımla karşılaşabilirsiniz.