Kendi karakterim adına savunmamı yapacağım. Yediğim lagtan ötürü, yayını izlediğim esnada relog atma durumunda kaldım. Amacım bug kullanmak falan değildi, böyle bir durum olacağını bilmiyordum yani. Hatta böyle bir şey beklemediğim için çıkışı aradım direkt olarak rolü baltalamak istemedim.
Savunmanız ve hoşgörülü tutumunuz için teşekkür ederim, şikayetten adınızı çekiyorum ve sizin hakkınızdaki şikayetimi geri alıyorum.
tr_ouz kardeşim, öncelikle üç gündür kafanı meşgul ettiğim için üzgün olduğumu belirtmek isterim. Eğer bu şikayet mevzuunun kafanda bu kadar yer edineceğini bilseydim şikayet açmazdım, bir oyun için kimsenin hayatını ve psikolojisini etkilemek istemem. Madem başka bir savunma yapmayacaksın, ben de ilave bir şeyler eklemek istiyorum. Öncelikle muhtemlen abin sayılırım, abin varsa ondan yaşça büyük de olabilirim. Bunu söylüyorum çünkü başta şikayet açmak yerine sana özel mesaj üzerinden yazdım ve sen de bana konuşmak için discord adresini verdin. Ben de discorddan seni ekledim ve bir insana yakışır tutum sergileyeceğini, konuşup anlaşabileceğimizi düşünürken bana hakaretler ettin.
Bu hakaretleri bir kanıt olsun ya da ceza al diye paylaşmıyorum. Bu şikayeti açtıktan sonra seninle ilgili tanımadığım insanlardan "bu adam troll, umarım ceza alır" gibi mesajlar aldım. Bu da sizin gayet kaliteli, sevilen sayılan bir adam olduğunuzun göstergesidir.

Bahsettiğiniz birlikten, birlikteki konumunuzdan bağımsız, benim rolüm Steve McWayne karakteriyledir. Birliğinizle hiçbir şekilde role girmedim ve bağlantım yok, bu rol dışında da sizinle herhangi bir rol geçmişim yok. Ayrıca sizin "sunucunun enleri arasında" olan bir birlikte bu üslupla yer almanızı, içinde bulunduğunuz birliğe hatırı sayılır bir zarar vereceğini düşünüyorum. Bu sadece benim görüşümdür. Ayrıca ne Kate Anderson karakterinin ne de başka birisinin size "mutfaktan mısır al" demesi, Bug sonucu geldiğiniz bir lokasyondaki sizden bağımsız bir role dahil olabileceğiniz anlamına gelmiyor. (Ki sanıyorum size "mutfaktan mısır da al" cümlesini ironi maksadıyla kurdu) Zaten hatanızı kabul etmişsiniz, fazla bir şey söylememe gerek yok.
Ayrıca beraber gündelik hayatta gel oturup bir çay içeriz. Kafemde seni ağırlamaktan mutluluk duyarım. toxic ya da bu lüzumsuz kelimelerin bir manası yok. Ben senin abin sayılırım, bu yaşanan tatsız olaydan sonra söylemlerine daha da dikkat edeceğini düşünüyorum. Kendine iyi bak, sağlıcakla kal.