Konu: [13/12/2022] Brendon Kevin (Powergaming)  (Okunma sayısı 125 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.12.2022 21:34

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Brendon Kevin ( @ahmetkerem2626 )

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Chia Quaroulli ( @V4LS ) Lara Enriquez ( @Sorre )

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12/12/2022 21.50 - 21.55

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3. Powergaming

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Her akşam olduğu gibi ekibimle birlikte yarış düzenliyoruz ve arkadaş yarış alanına gelerek ekip üyelerine hakaret ediyor ve sonrasında arkadaşı uyarıp gönderiyoruz. Aradan on dakika geçtikten sonra tekrar geliyor ve ikinci rol kısmı başlıyor. İkinci rol alanında arkadaşı arabadan indirmeye çalıştığım için kapısına yaklaşıyorum ve sistemsel açık olduğunu görmeme rağmen belki bende bir bug vs olmuştur da açık görüyorumdur diye /do üstünden soruyorum ve arkadaş attığım soruyu görerek buna göre hareket ediyor ve önce do üstünden açık olmasına rağmen cama kapalı diyip sistemsel kapatıyor. Belki bende yanlışlık olmuştur diye arkadaşımdan ss almasını istiyorum ve camın öncesinde zaten açık olduğunu fark ediyoruz. Gereğinin yapılmasını istiyoruz, diğer insanların rolünü engelleyerek tamamen wine oynamak ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem ancak insanı soğuttuğu kesin.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Sistemsel olarak camın açık olduğunun kanıtı.
Spoiler: GösterGizle

/do Üstünden attığım sorudan sonra win için camını kapattığının kanıtı.
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Kanıtlar oldukça net, arkadaşın gereken cezayı almasını talep ediyoruz, iyi forumlar.

#1 - 13.12.2022 21:35
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 13.12.2022 21:36
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 14.12.2022 17:17
Kişi 2 gündür savunma yapmıyor. Sonuçlanabilirmi?

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#4 - 14.12.2022 19:21
@ahmetkerem2626  en kısa sürede savunmanızı yapın.

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#5 - 15.12.2022 00:03
Karakter Non-RP kapsamında cezalandırılacak.