Konu: Royce Decker DM, GBİ.  (Okunma sayısı 118 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 12.12.2022 22:55

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Royce Decker @Kasimer

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Nyarko

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12.12.2022 / 22:03

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

11. Güvenli Bölgeler

Sunucu içerisinde sistemsel olarak belirtilmiş alanlar (köşede Güvenli Bölge ibaresi olan) ve listelenmiş yerler güvenli bölge olarak tanımlanır. Bu bölgelerde karşılıklı anlaşılmış olsa bile hiçbir şekilde illegal rol gerçekleştirilemez, agresif rollere yönelik kışkırtıcı roller yapılamaz.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Araç kiralamadaydım, motoruma oturdum ve dm yedim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Dmyi yapan arkadaş sadece 1000 dakika ceza yerken @van der godefroy arkadaşım camhunttan 1500 dakika yedi.

#1 - 12.12.2022 23:02

Cezamı aldım zaten.
O olaydan sonra izleyen admin zaten anlık jail uyguladı. Saatlerden de anlayabileceğimiz üzere.
Tekrardan açma amacınızı anlamadım, arkadaşınız izinsiz cam hunt değil, smoothcam ile kendini bir alana attı ve o yüzden jail  yedi. Anlamıyorum neyi karşılaştırıyorsunuz?

#2 - 12.12.2022 23:05

Cezamı aldım zaten.
O olaydan sonra izleyen admin zaten anlık jail uyguladı. Saatlerden de anlayabileceğimiz üzere.
Tekrardan açma amacınızı anlamadım, arkadaşınız izinsiz cam hunt değil, smoothcam ile kendini bir alana attı ve o yüzden jail  yedi. Anlamıyorum neyi karşılaştırıyorsunuz?

Nyarko ile pm'den konuştum, güvenli bölge için tekrar şikayet açmamı istedi. Zaten o yüzden onu etiketledim.

Ek olarak arkdaş böyle cezaları göze alarak oynuyorsa daha caydırıcı cezalar verilebilir.

#3 - 12.12.2022 23:09
Alıntı
Sunucu içerisinde sistemsel olarak belirtilmiş alanlar (köşede Güvenli Bölge ibaresi olan) ve listelenmiş yerler güvenli bölge olarak tanımlanır.

Köşede güvenli bölge ibaresi yoktu, başka savunmam yok. Yazmadığı için ateş ettim, orası kapsamıyordu. Kendi kanıtında da güvenli bölge ibaresi yok.

#4 - 12.12.2022 23:10

Cezamı aldım zaten.

Nyarko ile pm'den konuştum, güvenli bölge için tekrar şikayet açmamı istedi. Zaten o yüzden onu etiketledim.

Ek olarak arkdaş böyle cezaları göze alarak oynuyorsa daha caydırıcı cezalar verilebilir.
O zaman GBİ adına düzeltin, DM üzerinden zaten ceza almışım, yöneticilere yanlış bilgi vermeyin.

#5 - 12.12.2022 23:16
Alıntı
Sunucu içerisinde sistemsel olarak belirtilmiş alanlar (köşede Güvenli Bölge ibaresi olan) ve listelenmiş yerler güvenli bölge olarak tanımlanır.

Köşede güvenli bölge ibaresi yoktu, başka savunmam yok. Yazmadığı için ateş ettim, orası kapsamıyordu. Kendi kanıtında da güvenli bölge ibaresi yok.

O yazı çoğu zaman buga girebiliyor bunu herkes bilir, oranın güvenli bölge olduğunu da herkes bilir. Şikayet değişmeyecek.

#6 - 13.12.2022 00:09
Alıntı

O yazı çoğu zaman buga girebiliyor bunu herkes bilir, oranın güvenli bölge olduğunu da herkes bilir. Şikayet değişmeyecek.
Buga girdiği yok, orayı kapsamıyor. Kapsasaydı yazardı, iyi geceler..

#7 - 13.12.2022 00:30
Alıntı

Buga girdiği yok, orayı kapsamıyor. Kapsasaydı yazardı, iyi geceler..

İyi geceler.

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#8 - 13.12.2022 02:22
Karakter ceza alacak.