Konu: Vincenzo Bertuzzi  (Okunma sayısı 168 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 12.12.2022 20:42

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @satıroğlu the single pistol  - Santino Bertuzzi

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Jeremy Fonseca - @Cross

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 11/12/2022

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
KARŞI TARAFTAN ONAY GEREKTİREN ROLLER

Belirli yaş ve sınırlamalara sahip olan, karşı tarafı rahatsız edebilecek türde rollerin tamamı için karşı taraftan onay alınması gerekmektedir. Karşı tarafın onayının olmaması veya bu rolün iptali istenmesi durumunda karşı tarafın belirttiği detaylar üzerinden rol sonlandırılır. 10. maddeyle bağlı olarak bu rollerin devamı halinde, yapılan rollerden rahatsız duyması halinde tarafın oyundan çıkma hakkı bulunur, role sonradan devam edilmez.  Örnekler:

Alıntı
— Herhangi bir türde seksüellik içeren roller. (Her türlü cinsel içerikli rol ve detay)
— Ceset parçalamalar, ağır vahşet, canavarlık
— Yamyamlık
— Obsesif içerikli roller, takıntı.
— Bütün taciz/tecavüz & pedofili rolleri, ergin olmayan bireylerin cinsel ilişkiye girmesi (18 yaş altı)

CEZASI: Kalıcı veya süreli olarak yasaklanma, hapis cezası.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Karakterim kaçırıldı, karşı tarafın rollerine uyum sağladıktan sonra karakterimin cinsel organına anlamsız bir şekilde mermi atıldı. Normal şartlarda bu kalıcı hasar olarak geçiyor. Vahşet rolü de kapsadığını düşünüyorum, bu arada CK izinlerimiz kendilerinde vardı. Karakterimi öldürseler hiç bir şekilde sorun yoktu.
Fakat yaptığı rol garip, birinin cinsel organına ateş ediyorsun CK hakkınızın olması onu vahşet yaratarak öldürebileceğiniz anlamına gelmez.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):

« Son Düzenleme: 12.12.2022 20:50 Redkeys »

#1 - 12.12.2022 20:53
@satıroğlu the single pistol  savunmasını iletmeden önce bunu yazmamı istedi. savunmasını gün içinde iletir.
rolün gelişimine doğrudan katkı sağladım. siz bertuzzi bölgesinde vurulup tarafımca araca bindirildiğinizde korkusuzca rollere devam ederek "kanatlarım yok kocaman bir sikim var onu ağzına alıp kırabilirsin kızım" tarzı cümleler kurmaya devam ettiğiniz için bu lafı doğrudan Vincenzo Bertuzzi'ye yuvarlayarak iletiyorum. Dediğine inat kendisi de senin kocaman olan bölgene ateş ediyor bunda bir şey yok. Bu lafı dediğin kişi Bertuzzi karakterinin sürekli savunup koruduğu Melody karakteri zaten. Ben yine de daha fazla abartılmaması için yuvarlayarak üstümüze atılan bir lafmış gibi anlatıyorum.
https://cdn.discordapp.com/attachments/838112988522741760/1051917662424408144/samp_11_12_2022_01_14_32.png
https://cdn.discordapp.com/attachments/838112988522741760/1051918316773572658/samp_11_12_2022_01_25_34.png

#2 - 12.12.2022 21:00
@Kovalanke ’ye gerekli raporu yönelttim ve Baby Angels üyelerinin karakter ölümlerini gerçekleştirebileceğimizi söyledi. Bir problem bulunmuyor, Manifesto da birlik tanıtımınızı kapatırken üyelerin 24 saat içeririnde şehri terk etmesini ya da diğer birliklere ck izninin verileceği söylendi. Gereksiz şikayetlere lüzum yok.

Vahşet mi? Normalde CK olman gerekiyordu, cinsel bölgene ateş etmişim ve hala o karakterinle farklı birliklerde rol yapmaya çalışıyorsun (?) kendi ihlallerini göz önünde bulundurman dileğiyle…

Ek olarak senden üstünüz ve her türlü CK iznine admin aracılığıyla sahibim. Cinsel bölgene mermi yedikten sonra da böyle hala “ölüm çıkmassa bla bla…” gibi sözlerden kaçınmalıydın. Bir şikayet açıyorsan, gerçekten elinde kayda değer ve bariz bir ihlal olmalı. İzin almamı gerektiren bir mevzu yok anlayacağın. Esen kal.
« Son Düzenleme: 12.12.2022 21:15 satıroğlu the single pistol »

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#3 - 13.12.2022 02:04
Ceza verilmeyecek.