Konu: [11.12.2022 - ladorian fraser] Cache Mining - Skin Hırsızlığı  (Okunma sayısı 383 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.12.2022 01:05
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: ladorian fraser @FlameRainn
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @KSZ
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: son gerçekleşen bakımlardan herhangi birinde atılmış olmalı. ben yeni fark ettim.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
ÖZEL SKININIZIN HAKLARINDAN FAYDALANMAK İÇİN(Skin Ekletmeden Okuyun)
  • 11.06.2021 tarihinden sonra eklenecek tüm skinler için geçerlidir. Çalınma, hırsızlık, hatalı skin/çalıntı skin ihlallerine yönetim olarak müdahale edilecektir.
  • Tüm haklardan faydalanmak için, skinlerinizin mutlaka kurallarımıza uygun şekilde eklenmesi gerekir. Vice Roleplay bünyesinde skin yapan oyuncularımız(şu anda 10+ farklı oyuncu) kuralları iyi bilen, çalıntı skin/asset kullanmayacağını bize bildiren isimlerdir ve Vice Roleplay yönetiminin kontrolü altındadırlar. İhlal durumunda, hesaplarının yasaklanacaklarını da kabul etmekteler.
  • Bu sebepten dolayı, ücretli, VP veya oyun parası karşılığında özel skin yaptıracağınız zaman mutlaka ViceSquad discordumuzda(discord.gg/vice) Özel skin bölümündeki "Skin Yapımcısı" rolüne sahip kişilerle iletişime geçmenizi öneriyoruz. Bu isimler dışında yaptırılan/ekletilen/kendinizin yaptığı skinlerde çalıntı olması durumunda, hiçbir haktan faydalanamazsınız ve özel skininiz silinir.
  • Kendiniz paylaşılmış bir skini bulup ekletebilir veya sıfırdan yaparak yine sunucuya gönderebilirsiniz. Ekletmek istediğiniz skinin(bulduğunuzu varsayarsak) sunucuda olup olmadığını kontrol etmek adına, ViceSquad discorduna girip skinin görüntüsünü skin yapımcılarına göndermenizi öneriyoruz. Kendileri size bu skinin sunucuda olup olmadığını söyleyeceklerdir. Sunucuda var olan bir skini ekletirseniz/sahibinin şikayeti sonucunda skininiz silinir ve VP iadesi yapılmaz. 

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: KSZ'nin uzun süre önce ekletmiş olduğu ekte EK7'deki skindeki kolye modelini, FlameRainn dostumun KSZ'den çok daha sonra ekletmiş olduğu EK8'deki skin modelinde kullandığını gördüm. Gereksiz şikayet açmayı sevmem, skinin 3dsmax üzerinden karşılaştırmalarını kendim yaptım, bunun yanı sıra arkadaşa da sorma gereksinimi duydum, karşılığını da ters ve iğneleyici bir cevap ile aldım (EK9). Bu aksesuar modelinin KSZ'ye ait olan modelden çalınmış/alınmış olma ihtimalinin çok yüksek olduğunu düşünüyorum. Kanıtlar kısmında da yetkili arkadaşların işini kolaylaştırabilmek adına olabildiğinde durumu izah etmeye çalıştım.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

EK1-iki modelin skinlerde bulunan orijinal versiyonlarının 3dsmax üzerindeki karşılaştırılması. En soldaki model KSZ'ye ait, ortadaki flame, sağdaki ise kolye ucunun rellendiği skindeki model.

EK2-flamein kolyesinin tam versiyonu, vertex değerleri.

EK3-ksz'ye ait skindeki kolye modelinin tam versiyonu, vertex değerleri.

EK4-kolye ucunu sildikten sonra flame'in skinindeki vertex değerleri.

EK5-kolye ucunu sildikten sonra ksznin skinindeki kolyenin vertex değerleri.

EK6-modellerin arasındaki görünüş farklılığı, buradaki prooptimizer işlemiyle vertex eşitlemesi ardından ortadan kayboluyor. çalıntı olduğu da ortaya çıkıyor.

EK7-ksz kardeşimin skini

EK8-flame dostumun skini, sağdaki

EK9-discorddaki ufak çaplı, nezih konuşmamız.

Ek açıklamalar(varsa): n/a, iyi çalışmalar

R$U

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı
#1 - 11.12.2022 01:13
Durumu zaten discord da söylemişim değişim atacağımı bir de boş şikayet açmayı sevmem demişsin. Bu bakım da değişiyor zaten.  :garip:

#2 - 11.12.2022 01:25
Durumu zaten discord da söylemişim değişim atacağımı bir de boş şikayet açmayı sevmem demişsin. Bu bakım da değişiyor zaten.  :garip:
Boş şikayet açmayı sevmem, bu da boş bir şikayet değil. Üzerinde emek olan bir şeyi izinsiz kullanıyorsun, şikayetçi olmamın gereksiz bir yanı yok. Garip emojiler kullanma lütfen, toxicleşme çabana anlam veremiyorum.

R$U

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı
#3 - 11.12.2022 01:27
toxicleşmek için çaba niye sarfedeyim ayrıca skini değişeceğımı belirttim bunun üstüne de cümle yok iyi roller renax kardeşim

#4 - 11.12.2022 01:31
Teşekkür ederim değerli dostum Flame, iyi geceler ve roller. Sonuçlanabilir.

#5 - 11.12.2022 12:55
Skinler Onaylı Vice Modelcileri tarafından yapılmadığından dolayı şikayet geçersiz. @FlameRainn Tatsızlık olmaması adına yakın zamanda skininizi değiştirin.