Konu: [10.12.2022 - Kathleen Plasencia / RetartedRP]  (Okunma sayısı 161 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.12.2022 00:17

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kathleen Plasencia @spyixgod

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Charithy Chapelle @Skylex

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10.12.2022 - 21:20/21:30 arası.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı

3. Powergaming

3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Trafik durdurmasında direktiflere karşı gelen Kathleen Plasencia karakteri araçtan iniş sağladı, trafik durdurması esnasında memur söylemediği sürece kişinin araçtan inmesi tehlike arz eder. Bu neden dolayısıyla kişiye araca binmesini iki kez tekrarlıyorum, yaptığı direnmeyi sürdürdüğü için kolundan tutup araca yaslamak istiyorum fakat kişi bana direniyor. Direndiği için güç uyguluyorum, direnmeyi sürdürerek aracın kapısının önünden başka bir yöne doğru yürüyerek uzaklaşıyor ve "Rahat dur, geride dur" ifadelerini kullanıyor. Emote'dan da görüleceği üzere onun üstüne yürüyüp bana direniş göstermesi adına tutuklama yapmak için tutmayı deniyorum. Öncesinde tutma işlemim başarısız olduğu için(/dene) bu sefer tekrardan şansımı deniyorum. Tutma işlemi bu sefer başarılı olduğunda ise araca emotesiz bir şekilde yürüyüp biniyor, ona /do kanalı üzerinden araçta olamayacağını ve onu tuttuğumu söylüyorum(fotoğraflarda görünmemiş fakat şikayeti açtığım arkadaşta video var, isterse uzlaşmak adına atabilir). Bana /do kanalından aynı şekilde cevap vererek onu tutmadan önce bindiğimi belirtiyor, emotesiz yapılan işlemler için herhangi bir savunma söz konusu olamaz. Araçtan inmiyor, ben de bu neden ile rolün akışını sağlamak adına yanına gidip onu zorla aşağı indiriyorum, olayın devamı bu şikayeti ilgilendirmiyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kathleen araçtan uzak bir yerde ve onu tutmak için üstüne yürüyorum: GösterGizle

Kathleen karakterini tutmama rağmen emotesiz şekilde gidip araca biniyor: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): İlk bıraktığım kanıtta araçtan uzaklaşmış olduğumuzu göreceksiniz, chat kısmında da zaten öncesinde tutmaya çalıştığımı görüyorsunuz. İkinci sefer tutmaya yaklaştığımda ise bu başarılı oluyor fakat arkadaş emotesiz bir şekilde gidip araca biniyor, benden birnevi kaçıyor. Sağ alttaki saatlerden de anlayabilirsiniz.

#1 - 11.12.2022 11:23
İlk sunulan " kanıt" barındırmayan içerikte vermiş olduğu emoteler sonrasında başarısız oluyor ve bunun üzerine bir adım geriye gidiyorum. Araç ile olağan mesafem ortada. Ardından " Geride dur. " gibisinden ihtarlar sunduktan sonra araca biniyorum ve binmemin üzerine karşı taraf emote atıyor. Burada bi' öncelik söz konusu. Her iki görselde de saatler ve dakikalar aynı. Ortada herhangi bir powergaming yok. Zaten sunulan ikinci görselde aracın içerisine yerleştikten sonra emote atıldığı ortada. Dediğim gibi burada bir öncelik söz konusu ve " olayın devamı bu şikayeti ilgilendirmiyor. " yanıtını da açıklama kısmında bulundurmuşsun. Olayın sonrasından bahsetmek gerekirse de Chloe Rosenfield Kath karakterine güç uygulayarak onu orada tutukluyor.

Öncelik olarak nitelendirilen bu hareket, " olağan " rolün gidişatını hiçbir şekilde etkilemiyor ki atılan görselde bunu görebilmeniz mümkün.

#2 - 11.12.2022 12:53
Ben bir robot değilim, emote yazmak için efor sarfediyorum, orada emote'u attığım sırada sen araca gitmeye başladın. Araca yaklaştığın sırada da başarılı(/dene) oldum. Rolün gidişatı açısından bana öncelik tanıyıp emote'u attığımdan ötürü bunu yapmam için şans vermelisin. Videolu kanıtın olduğunu birkaç attığın ss dolayısıyla biliyorum, o halde oradaki kesiti buraya atabilirsin? Haksız olduğun ortaya çıkacak diye atmak istemezsen sorun yok dostum.
« Son Düzenleme: 11.12.2022 12:55 TanerZe »

#3 - 11.12.2022 14:47
Ben bir robot değilim, emote yazmak için efor sarfediyorum, orada emote'u attığım sırada sen araca gitmeye başladın. Araca yaklaştığın sırada da başarılı(/dene) oldum. Rolün gidişatı açısından bana öncelik tanıyıp emote'u attığımdan ötürü bunu yapmam için şans vermelisin. Videolu kanıtın olduğunu birkaç attığın ss dolayısıyla biliyorum, o halde oradaki kesiti buraya atabilirsin? Haksız olduğun ortaya çıkacak diye atmak istemezsen sorun yok dostum.
Kendi tarafından bakarsan eğer, karşı tarafın da rol esnasında sarf ettiği eforu görmezden gelirsin. Üst perdeden bir rol sergilemek yerine rolün gidişatında hiçbir sorun olmadığını, aksine ortada bir kural ihlali bulunmuyorken ve " Kanıt niteliği " taşımayan birkaç görüntü sunmak yerine,  Kath karakterini zaten tutuklamış olduğunu da tekrardan vurgulamak isterim.

#4 - 11.12.2022 21:18
@spyixgod role o anda devam ettiğiniz için şikayeti uyarı ile kapatıyorum, karşı tarafın rolünü beklemeden hareket etmeyin. Tekrarında ağır bir ceza alacaksınız.