Konu: Jamie_Whyte Laelim_Allen DM  (Okunma sayısı 206 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.12.2022 01:07

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Crystal4life  Jamie_Whyte   @AqxAwakened  Laelim_Allen

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 9.12.2022

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: DM

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: DM

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://www.hizliresim.com/mll7ynh   https://www.hizliresim.com/8luvzji

Ek açıklamalar(varsa): Kısacası arabamla seyir halendeydim binco karşısında evin önünde Jamie_Whyte duruyordu yanlışlıkla arabayla çarpıcaktım toplardım IC arabaya küfür etti bende ona karşılık verdim arkadaşları bana gelip sıktı Laelim_Allen bana sıktı Jamie_Whyte'de dahil bana sıktılar küfür ettiler karşılık verdim o kadar gelip sıktılar    :uzi:

#1 - 09.12.2022 03:33
Savunmamı akşam saatlerine doğru gerçekleştireceğim, arkadaşa insiyatifli yaklaştım onca kural ihlaline karşılık şikayet açmadım ama bu iyi niyetimi kullandın dostum. Savunmamı bekle.

#2 - 09.12.2022 20:04
öncellikle merhabalar, sokakta rol yapıyorum kendinde dediğin gibi elegy ile geziyordun 2 kere beni ezip birşey olmamış gibi davranman komik küfür etmem gayet normal kardeşim araçla canıma kast ediyorsun, beni eziyorsun kalkıp teşekkür etcek gibi bir halim yok değil mi? sivilsin ve ghetto çete sokağında r19 olan karakterime laflar ediyorsun, sana git diyorum gitmiyorsun kardeşim. Çete üyemde sana problem nedir diye soru soruyor onada küfür ediyorsun, ic olarak dengesiz sürüyorsun aracı, elegy alıp sokakta yanlaya yanlaya gezebilirsin buna birşey demiyorum sadece ezdiğinde ezmemiş gibi davranmayı bırakmalısın dostum, seni şehirde aradık denk geldik yine üstümüze sürdün aracı peşledik uygun yerde yakaladık ve silahıma davranıp seni etkisiz hale getirmek istedim fakat hasar almadın, spam yaptın + gidip /q attın .d Ve hiçbirşey olmamış gibi elegyle yanlaya yanlaya gezmeye devam ettin, savunmam bu kadar.

buda video
Spoiler: GösterGizle

#3 - 09.12.2022 20:11
öncellikle merhabalar, sokakta rol yapıyorum kendinde dediğin gibi elegy ile geziyordun 2 kere beni ezip birşey olmamış gibi davranman komik küfür etmem gayet normal kardeşim araçla canıma kast ediyorsun, beni eziyorsun kalkıp teşekkür etcek gibi bir halim yok değil mi? sivilsin ve ghetto çete sokağında r19 olan karakterime laflar ediyorsun, sana git diyorum gitmiyorsun kardeşim. Çete üyemde sana problem nedir diye soru soruyor onada küfür ediyorsun, ic olarak dengesiz sürüyorsun aracı, elegy alıp sokakta yanlaya yanlaya gezebilirsin buna birşey demiyorum sadece ezdiğinde ezmemiş gibi davranmayı bırakmalısın dostum, seni şehirde aradık denk geldik yine üstümüze sürdün aracı peşledik uygun yerde yakaladık ve silahıma davranıp seni etkisiz hale getirmek istedim fakat hasar almadın, spam yaptın + gidip /q attın .d Ve hiçbirşey olmamış gibi elegyle yanlaya yanlaya gezmeye devam ettin, savunmam bu kadar.

buda video
Spoiler: GösterGizle

Savunmayı harfi harfine onaylıyorum.

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#4 - 09.12.2022 20:11
Savunma yeterli.