Konu: [08.12.2022 Marshall Romero/ Arturo Pestalozzi /Doku Shapiev] RK ihlali, CK, Mix  (Okunma sayısı 165 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.12.2022 23:03

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Marshall Romero @Marlboro / Arturo Pestalozzi @withpistachio / Doku Shapiev @Ryu

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
RK İhlali
CK
MİX

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle bugün Marshall ve Arturo ateş etti, DM şikayeti açtım. Olaylardan sonra bu karakterler hala başkalarıyla çatışmaya devam etti, atacağım sslerde hepsi görülebilir ve mevcut. Üstüne üstlük Arturo Pestalozzi karakteri "CK"lı halde hala "DM" atmaya devam ediyor. Üstüne üstlük bu kanıtları alırken "MİX" yapılarak "DM"'e mağruz kalıyorum, burdan da mix yaptıkları anlaşılabilir. Gerekli cezaları almalarını istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Arturo Pestalozzi karakteri "CK"(Poschevo birliği ile aramızda olan bir rolden ötürü karakter CK oldu)
Spoiler: GösterGizle

Ona rağmen "DM" atmaya devam ediyor.

DM yediğim ve Mix'in olduğu kısım

Marshall Romero karakterinin RK ihlali

Bugün vurulduğunun kanıtı

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 08.12.2022 23:08
 Arturo Pestalozzi karakteri birliğimizde belli süre kalmış ve atılmış bir karakterdir. CK izni verilmiştir. Onaylıyorum.

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#2 - 09.12.2022 05:41
@Ryu en kısa sürede savunma yapın.

Ryu

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda Oyundaydı
#3 - 09.12.2022 07:45
Arturo icde yakın arkadaşım, buna iletilerimden bakabilirsiniz. Mix falan yoktu, zaten önümdeydin.

#4 - 09.12.2022 13:36
Arturo karakteri ölüydü zaten ve chatlogunda hiç konuşmanıza dair birşey yok, çünkü gerek yok 4 kişi aynı anda haraket ettiniz

Ryu

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda Oyundaydı
#5 - 09.12.2022 14:39
zaten ordaydım diyorum neyi anlamıyon kanki, idlewood üyeleri onu vurdu sen düşürmedin yani. eve geçince kanıt atarım

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#6 - 09.12.2022 17:30
Selam.

Şikayet edilen iki karakter de yasaklanmış. Bir diğeri için de mix kanıtı yetersiz görüldü. Karakter gerçekten de orada olabilir ve beraber hareket edebilir.

Daha net kanıtlar elde ederseniz şikayet açabilirsiniz.

Ceza verilmeyecek.