Konu: Jafari_Rashid  (Okunma sayısı 66 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.12.2022 21:36

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jafari Rashid  @Bishere

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Kanıtta mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Car Jack, hatalı emote.

Alıntı
Car Jack, hatalı emote.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Car Jack, hatalı emote.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşın oyun seviyesine bakılmaksızın, ceza almasını istiyorum.

#1 - 08.12.2022 23:57
İyi akşamlar.

Alıntı
Car Jack — araçta sürücü varken, hiç bir şekilde rol yapmayıp "F" basıp araçtan kişiyi indirmek.

Bu alıntıyı, sizin yapmaya erindiğiniz gibi sunucunun "Oyun Kuralları" bölümünden aldım ki bilgi sahibi olmadığınız bir konuda sizi bilgilendireyim. Görüldüğü üzere oyun kurallarında Car Jack'ın tanımı bu şekilde, özellikle renklendirdiğim kısma dikkat edin lütfen. Paylaştığınız ekran görüntüsünde de görüldüğü gibi emote verip hırsızlık gerekçesiyle sizi aracınızdan indiriyor, aracınızı çalıyorum. Verdiğim emote kısmında da herhangi bir hata göremiyorum. O kadar özensiz bir şikayet oluşturmuşsunuz ki, emote'un hangi kısmında hata olduğunu ya da ihlalin ne/nasıl olduğunu açıklamaya erinmişsiniz.

DİPNOT:Gerçekleştirdiğim hırsızlık rolünün ardından şikayeti açan kişi, arkadaşıyla beraber Car Jack yaparak aracını geri aldı. PM üzerinden beni rahatsız etmesi de cabası. Eğer şikayeti sonuçlandıracak yetkili talep ederse, şikayeti oluşturan tarafın Car Jack yaptığına ve özel mesaj üzerinden rahatsızlık verdiğine dair delillerimi de sunabilirim.

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#2 - 09.12.2022 05:48
Selam.

Eğer karşılıklı ihlaller varsa net kanıtlarla şikayet açmanızı öneririm.

Bunun dışında emote verip araçtan attığımızda ne yazık ki rol yeterli sayılmıyor. /dene komutu ile karşı tarafa da imkan vererek bu işlemi yapmanız gerekiyor. Bu sefer inisiyatif kullanacağım, tekrarında lütfen daha dikkatli olalım.

Ceza verilmeyecek.