Konu: Oliver_Stewart Trolling  (Okunma sayısı 133 defa)

#0 - 08.12.2022 20:06

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Oliver_Stewart @Suffy

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS KANIT

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Trolling GBİ

Alıntı
TROLLİNG GBİ

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: TROLLİNG GBİ

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşın seviyesine bakılmaksızın ceza almasını istiyorum PM yazışmaları Leonard_Allard arkadaşım olur, ona incelemesini istedim kuralları. Arkadaş seviyesine neden bakılmamasını istiyorum, PM üzerinden çok tavırlı konuştuğu için. GBİ de böyle rollerin yasak olduğunu biliyorum. İyi forumlar, en kısa sürede sonuçlanırsa iyi olur.

« Son Düzenleme: 09.12.2022 13:18 TheAlpha »

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#1 - 09.12.2022 05:44
@Suffy en kısa sürede savunmanızı yapın.

#2 - 09.12.2022 11:24
Şahısa arabasının satılık olup olmadığını soruyorum, artı olarak seni burdan aldırırım öldürürüm, çelik yeleğini bana sergilemeler falan beni açık bir şekilde tehdit ediyor.
Aracını anahtarla çizme rolü yaptım çünkü o beni tehdit etti. Ben beni tehdit eden adamın aracını rolsel çizemeyeceksem ne anlamı kaldı roleplay oynamamın?
Her şey olduğu gibi şahısın attığı ekran görüntülerinde böyle basit ve gerçekci rolleri şikayet açıp kimseyi meşgul etmenin lüzumu yok. Birini tehdit ediyorsan o da seni bu şekilde tehdit edebilir. İyi bir gün geçirin.

#3 - 09.12.2022 12:14
Piyasa değeri 50 bın olmayan arabaya low fiyat veriyorsunuz karakterim legal polis tarafından destek alabilir bir tehdit değil polise muhbirlik de yapabilir gym de böyle bir rol sergileyemessiniz Gym bir GBİ dir o yüzden şikayet açma gereksimi duydum arkadaşımda da yardim aldım iyi forumlar en kısa sürede sonuçlanabilir

#4 - 09.12.2022 14:49
Normal şekilde ticaret sürdürüyorum ve rol yapıyorum. Herhangi bir şekilde sslerde’de olsa trolling gözükmüyor. Kişinin pmlerinde (sslerde gözüktüğü gibi) lowrp tarzı kelimeler kullanıp beni rencide ediyor. Oysaki sadece rol yapıyordum ekstra illegal bi’ olay yok. Şikayet tamamen kinden dolayı açılmış. Ben arabayı çiziyorum çünkü icden doktor rolü yapan adam beni tehdit ediyor. Aslına bakılırsa GBİ’da ilk tehdit bana sıçrıyor. Her şey sslerde mevcut.

#5 - 09.12.2022 15:28
Normal şekilde ticaret sürdürüyorum ve rol yapıyorum. Herhangi bir şekilde sslerde’de olsa trolling gözükmüyor. Kişinin pmlerinde (sslerde gözüktüğü gibi) lowrp tarzı kelimeler kullanıp beni rencide ediyor. Oysaki sadece rol yapıyordum ekstra illegal bi’ olay yok. Şikayet tamamen kinden dolayı açılmış. Ben arabayı çiziyorum çünkü icden doktor rolü yapan adam beni tehdit ediyor. Aslına bakılırsa GBİ’da ilk tehdit bana sıçrıyor. Her şey sslerde mevcut.
LOW RP kurallarını incelemeni söyledim sana seni rencide ettiğim yok roleplay oynuyorsanız kurallarına uymaniz lazım ilk tehdit falan ettiğim yok kanitiniz varsa buyrun forum herkese açık.

#6 - 09.12.2022 15:29
@KSZ en hızlı şekilde sonuçlanabilir.

#7 - 09.12.2022 15:46
Kanıtım zaten senin sslerin başkasına karşı benim hakkımda rencide edici sözler söylüyorsun. Bilmiyorum yetkililer en son oyuna girdiğim zamana bakabilir. Dün bayağı aradan sonra ilk defa girdim. Araç fiyatlarını bilmiyorum eğer bunun yüzünden şikayet açıyorsan sen nasıl rol yapıyorsun onu hiç anlamıyorum.

#8 - 09.12.2022 17:05
1)Rolümü sorgulayamazsın
2)Üstüne basa basa söylüyorum sana LOW rp demeye çalışmıyorum. LOW rp kurallarını incelemeni öneriyorum.
Başka ileti tarafımca gelmeyecektir, şikayet konusunu uzatmaya gerek yok. Sonuçlanabilir.

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#9 - 09.12.2022 17:20
Selam.

İki tarafın da rolde gerçekleştirdiği hatalar var. Bu yüzden kimseye ceza vermeyeceğim.

Güvenli bölgelerde kavga çıkarabilecek, agresif sayılabilecek tüm rollerden uzak durmanız gerekiyor. Bu tarz rollerin sonucu kavga veya başka türlü bitebilir, bunlar da agresif role giren durumlar olarak değerlendirilir.

Low RP kuralı diye bir kural yok, bunun da notunu geçelim.