Konu: Car Ramming.  (Okunma sayısı 145 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Avo

*
v2 Oyuncusu
#0 - 07.12.2022 18:13

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tommy Capello/Forum isimini bilmiyorum.

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Frank Casey

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 07.12.2022 17:47

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: CR

Alıntı
Sebepsiz yere insanlara/vasıtalara araç ile çarpmak. (Car Ramming)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:[/b] Normalde şikayet talebi açtığımı hiçbir şekilde göremezsiniz, yani açmam zordur fakat bu arkadaş nedense beni tilt etti. Kendisi /b üzerinden "Rapor attım, gişe sistemsel olarak bloklu geçemezsin." Yazarak uyarmama rağmen arkadaş ısrarla aracıma çarparak önüme geçmeye çalışıyor, ayrıca denediği haraketler içerisinde hızlı giderek hayalet casper gibi içimden geçmeye çalıştığı davranış da var. Kendisinin text kalitesi de yetersiz bir rolcü olduğunu da kanıtlar nitelikte.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/xkxag7

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 08.12.2022 01:21 Avo »

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#1 - 08.12.2022 00:46
Selamlar.

Lütfen şikayeti şablona uygun olarak açın.

https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=394.0

@Avo

Avo

*
v2 Oyuncusu
#2 - 08.12.2022 01:12
Tekrardan merhaba @KSZ Konu şablona uygun değiştirildi.

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#3 - 08.12.2022 23:35
@MüfettişNikel savunmanızı en kısa sürede yapın.

#4 - 09.12.2022 01:36
Selamlar, bu olay yaşandığında bizzat @KSZ gelip ilgilenmişti. Benim orda yaptığım şey kaç kişi sırada bekliyor admin gelene kadar geçelim diye yaptım.
Art niyet aramaya gerek yok bence, oyun kurallarını bende biliyorum bilinçli olarak çarpmadım hatta şikayeti açan kişiye de yazdım çekil yolu açıcam diye.
Bunun için şikayet açman bence gereksiz dostum. Yaptığım kural ihlali evet, kabul ediyorum. Ama bunun için şikayet açıp yetkililerin vaktini harcamak yada kendi vaktini harcaman biraz abes geldi bana.
Kötü bir niyetle yada başkaları gibi troll amaclı bir olay olmadığı videoda görünüyor.
Keşke böyle basit durumlarda şikayet açmak yerine pm'den yazıp uyarsak birbirimizi.
@KSZ Savunma yapılacak bir durum yok. Sadece yetkililerin vaktini boşa harcadığım için özür dilerim.
iyi geceler.

Avo

*
v2 Oyuncusu
#5 - 09.12.2022 02:20
Dostum, bilinçli şekilde yapmadım derken? Video'da ardarda CR atıyorsun. Üstüne üstlük OOC sicilinden de bunu ilk defa yapmadığın belli. Ben şikayet açan birisi değilim o yüzden bana "hemen şikayet açıyorsun" gibi bir tabirle yaklaşman doğru bir hamle değil. Senden şikayetimi geri çekmeyeceğim, bundan sonra "farkında olduğun" kurallara daha da dikkatli olman umudu ile, iyi forumlar. Ha bu arada ben sana orada /b chat üzerinden en az üç kere uyarı yaptım, "PM" üzerinden konuşsak ne değişecek?

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#6 - 09.12.2022 05:33
Selam.

Karakter ceza alacak.