Konu: Başlık Zohn John - mermi.cs  (Okunma sayısı 681 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.12.2022 20:34
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @feddilz
Olaya dahil olan şahit karakter adı: 
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: sslerde var

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
Şikayetlerde gezinirken farkettim.
Zohn John karakteri tüm gün çatışmalarda AK-47 kullanıyor. Kendisine açılan şikayete kanıt olarak attığı görselde şahısın 127 mermisi mevcut?
Normal bir AK-47'yi yenilerseniz bile 120 mermi alabiliyor maximum. Acele şekilde attığı kanıtta belli ki mermi görselini saklamayı unutmuş. Bariz bir şekilde kanıtlarla beraber girdiği çatışmaları destekleyen görseller bırakıyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
-Çatışmadan çıkan Zohn John karakteri 127 mermi ile çıkıyor. Öncesinde de bir kaç kişiye sıktığına dair kanıtlar var.
Saat 01:34> Burada bölge basıyorlar, altta ekstra kanıtlarla gösteriyorum.
•Poshevo bölgesinde düşen karakterlere attığı mermi kanıtı:

Saat 02:26>
•127 mermi ssi:

•Palomino taraflarında DM döndüğüne dair görsel:

-Yüksek mermi olsa bile atacağım video ile o mermileri bitirdiği bariz belli.
Bahsettiğim video:

01:05 > Zohn John karakteri poshevo bölgesinde drive-by atıyor. Ek fotoğraf da var, en az 20 mermi gitmiş olmalı. (Attığım ilk fotoğraftaki video)
01:16 > Zohn John karakteri yine drive-by atıyor.

Bunun sonrasında da palominoda çatışmaya giriyorlar. Palominoda çatışmadan sonra bile şahısın hala 127 mermisi var? Sistemsel AK-47'nin max alabileceği mermi 120.
Şahıs başkasından yüksek mermili iddia ediyorsa onun kanıtını bekliyorum. Öyle olsa bile bu mermi hiç azalmadı mı? En az 20 mermi attığının kanıtları mevcut, çatışmaya dahil olduğu da görünüyor.
Bu şahısın DM için nc attığını düşünürsek, hile açmama ihtimali çok düşük. Bariz mermi.cs kullanıyor. Bu arada belli ki sürekli olarak görsel ve action ile video kaydı alıyor.
Bize video kayıtlarından mermilerini gösterirse harika olur.

Ek açıklamalar(varsa):Etiketlediğim arkadaşın şikayetinde gözüküyordu, değerlendirmeye alınmamış. Kanıt sunmazsa yasaklansın, ufak bir hile değil.

#1 - 06.12.2022 20:38
https://www.vice-rp.com/forum/oyuncu-sikayeti-85/zohn-john-hector-john-dm-icin-nc/msg933999/#msg933999 Bu şikayet sonuçlandı dost, açıklamayı orada yaptım. Oradan bakabilirsin.

#2 - 06.12.2022 20:40
Hatalı alt karakter kurallarını çiğnediğin için ceza almışsın. Bu meseleye dair düzgün bir savunman yok, ayrıca burası Hileci/Bugger bildirimi kısmı. Rica etsem kanıtlarını paylaşır mısın? Veyahut sevkiyatı gerçekleştirdiğin şahsiyetler kanıt sunabilir. Teşekkürler.

#3 - 06.12.2022 20:40

#4 - 06.12.2022 20:41
Kanka ben her silah alırken kanıtını mı alıyorum, bende seni anlamıyorum bu nasıl bir mantıkdır.

#5 - 06.12.2022 20:46
Aklımızda soru işareti kalıyor, bence kimsenin aklı bulanmasın. Log incelemesi yapılabilir, biz de anlarız konunun ne olduğunu. İleti gelmeyecek tarafımca.

#6 - 06.12.2022 20:47
Aklımızda soru işareti kalıyor, bence kimsenin aklı bulanmasın. Log incelemesi yapılabilir, biz de anlarız konunun ne olduğunu. İleti gelmeyecek tarafımca.

katılıyorum sana  ;)

#7 - 06.12.2022 20:57
İyi akşamlar.
« Son Düzenleme: 06.12.2022 21:13 classicyusufiste »

#8 - 06.12.2022 23:11
@Xecutioner  bakılabilir mi

#9 - 06.12.2022 23:28