Konu: Maske_38631, Maske_25119 Zohn_John Hector_John Wall Hack + Aim hack  (Okunma sayısı 308 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.12.2022 06:20
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_38631, Maske_25119 Zohn_John Hector_John
Olaya dahil olan şahit karakter adı: -
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 05:12:2022 01:32

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Videoyu bilerek biraz geriden başlattım ki olay iyice anlaşılabilsin. Hiçbir olay yok, Ocean Barda sosyal roller yaptıktan sonra hooduma gitmeye karar veriyor ve aracıma biniyorum. Yolda dümdüz son hız giderken arkadaşlar kilometrelerce öteden WALLHACK sayesinde beni görmüş olmalılar ki ben dümdüz giderken beni görme ihtimalleri olmamasına rağmen, görüş açılarına girmememe rağmen önüme kırıyorlar. Bir wallhack'e daha başka nasıl bir kanıt bırakılabilir bilemiyorum. Buradaki arkadaşların bir kısmı zaten yasaklandı veya ceza yedi. Ayrıca, wallhack bir yana aimlerinin de direkt üstüme kilitlenmesi ve mükemmel atışları da takdirinize sunuyorum.  : )
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 06.12.2022 16:12
Merhaba,

Attığın videoyu baştan sona kadar yaklaşık on kez izledim fakat hiçbir Aimhack(?) belirtisi gösteren şüpheli harekete rastlamadım. Anlaşılan o, sizin hileler ile hiçbir ilginiz veya bilginiz yok bol keseden sallamayı seviyorsunuz. Araç içerisinde ateş ederken (DriveBy) olarak adlandırdığımız durumda silah ateşlerken sekmez, öncelikle bunu belirtmekte fayda var. Az buçuk sensivty fix, dpi ayarı yaparken mermileri arabanın üzerine ateşlediğinde isabet oranın artacaktır. Sensivty fix varken mouseni çevirdiğinde bile bir şey fayda etmez, kendine göre ayar biçtiğin için. Her neyse, senin için bu kadar teorik açıklama yeter. Üstümüze attığın suçlama için; Araç içerisinde dört kişi bulunuyor, bir kişi sürücü olduğunda göre diğer kalan üç kişinin üstünde AK-47 marka silah var ve sana karşı DB kalkıyoruz, ateş edip seni düşürmemiz normal, eksta olarak eğer orada Aimhack veya diğer herhangi hile belirtisi olsa bu kadar uzun süre ayakta kalamazdın yaklaşık birkaç salise içinde canın erimiş olurdu. Bu hile şüphesini de çürütüp sana açıkladığıma göre savunmamı burada noktalıyorum. Birkaç salise içinde erimiş olsan da hile şikayeti açman bir işe yarasa, burada yaptığın tek şey bizi karalamak, hadi iyi forumlar.

#2 - 06.12.2022 17:16
Aimhack olabitesi olan bir durum bu canım dostum. Benim için en büyük kanıt sizde wallhack olması. Wallhack için bir cevap vermedin gördüğüm kadarıyla. Karalamama gerek yok ayrıyeten. Birliğiniz kapandı bir sürü ihlallerden dolayı. Hile yaptığınız apacık açık. Herkes sizin ne tür insanlar olduğunuzu win peşinde koşan dm atarak oyuncuları soğutan bir topluluksunuz. Bunlar bir hakaret değil, zaten bunlardan dolayı ceza aldınız. Dediklerimde yalan payı veya bir iftira yok. Wallhack için savunmanı yap, tarafımca bir geri cevap gelmeyecek. Yetkili arkadaş bakabilir.

#3 - 06.12.2022 17:37
Wallhack için sürücü savunma yapacak dost, ben sadece seni görünce sıktım. Savunmam bu kadar açıklanabilir.

#4 - 08.12.2022 15:37
Gereken yapıldı.