O zamanlarda bir hayvan beslemek gibi bir niyetim hiç yoktu. Fakat bu görmüş olduğunuz tatlı maymun, sürekli binaların tepesine tırmanıp yüksek yerlerde dolaşıyordu. Hep düşündüğüm ve kafamdan hiç çıkmayan o düşünce gerçekleşmişti, bu fotoğrafta gördüğünüz kedi beşinci kattan düşmüştü, üstelik kaburgasının üzerine, tam olarak dört ayak üzerine düşemediği için çok kötü yaralanmıştı.
Onu bulduğumda böyleydi:
Ardından cumartesiyi pazara bağlayan gecede var gücümle nöbetçi veteriner aramaya çalışmıştım, tüm gece uyumadım ve sonunda zor bela bir şekilde veteriner bulmuştum. Tüm gece onun yanında kalmıştım. Bir veteriner kadın yanıma gelip bana şunları dedi: "Kedinizin bir kaburgası çatlamış ve düşüşünde çenesini yarıp iki dişini kırmış." Sabah 05:40 sularında eve geldim ve onu kapalı balkonumda özel bir minderin üzerine yatırdım.
Yatırdığımda böyleydi:
O gün ona bu haldeyken Jessica ismini verdim. Jessica birkaç haftalık sürecin ardından iyileşme gösterdi ve kendisini tamamen sahiplendim. Birkaç ay sonra iki yaşına girecek, bu olay yaşandığında daha birkaç aylıktı. Sitede imza toplayıp yangın merdiveninin yıkılması için kampanya başlatmıştım ve komşular (tekrardan onlara buradan teşekkürler) beni az çok sevdikleri için bu konuda bana yardımcı olmuşlardı.
Kedimi geçen yıl kısırlaştırdım ve bu da kısırlaştırma ameliyatından sonraki görseli:
Hayvanları sevin gençler, inanın bana bütün hayvanlar masumdur, her biri suçsuz ve güzel yaratıklardır. Kötü davranmayın ve davrandırtmayın.
Buraya da kendisinin sevdiğim fotoğraflarından birkaç tane daha eklemek istiyorum: