Konu: Ruslan_Zakhiev Dolandırıcılık.  (Okunma sayısı 205 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.12.2022 00:58

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ruslan_Zakhiev/ @koblay0506

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -/-

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 04/12/2022/00:30 00:35

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:  Dolandırıcılık: Herhangi bir şekilde karşıdaki karakteri kandırarak para kazanmaktır. Dolandırıcılık için para limiti bir kişi için $25.000 olarak belirlenmiştir. Dolandırılacak kişi en az 10 seviye olmalıdır. Herhangi bir şekilde araç, ev, işyeri gibi taşınmaz mülklerin satışı veya envanterdeki eşyalar için dolandırıcılık yapılamaz. Meslek veya tamamen legal hizmetler için hiçbir şekilde dolandırıcılık gerçekleştirilemez.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhabalar, arkadaş ile sürekli kumar oynamaktaydık bu günde oynadık,  arkadaş arabası olmamasına rağmen bana arabasına kumar atmamızı söylüyor, atıyoruz ve ben kazanıyorum fark ile fakat arakdaş oraya gittiğim bana ait olmayan arabanın parasını vereceğini söylüyor, kabul etmiyorum bunu kaybım olan 100.000$'i istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 04.12.2022 01:59

Merhabalar, arkadaş ile kumar oynadık ilk başta ve daha sonra parasının bittiğini gördüm teklif sundum arabasına diğe mekana üç kişi geldiler altında Premier araba vardı bu arkadaş kullanıyordu daha sonra ben o araba için zar attım sonra arkadaş 250.000$ ver dedi ama arkadaş 100.000$ zararım var diğe şikayet açmış dolandırmaya çalışyor belli SS lerde gördüğünüz gibi arkadaş daha sonrasından tamam 100.000$ ver dedi dahada ileri gidiyor Tamam 50.000$ ver yeter diyor.

Ve ben şikayet aç savunmamı yaparım dememe rağmen param kalmadı 50.000$ ver bari demesi zaten çok saçma haa arabasını kazansaydı araba değeride 250.000$ ya ben verirdim ama arkadaş yalan atıyor dolandırmaya çalışıyor beni  BU ARKADAŞIN CEZA ALMASINI BEN İSTİYORUM ARKADAŞ DOLANDIRICI birde bana şikayet açmış rolde 250.000$ araba yalandan burda 100.000$ zararım var diyor inanmıyorum arkadaşın 250bin dolarlık arabasıda yoktur zaten varsa bile arakadaş o arabasına giricek diğe belirmedi İYİ FORUMLAR.

#2 - 04.12.2022 02:24
Mantık olarak aracım bende kaldı, kar olarak ne kadar para koparırsam kar ICde böyle bir rol yapıyoruz hiç meslek kasmadan kumardan rahat bir şekilde kazanç sağlıyorum, kaybım olan yüz bini istedim kardeşim, SS'lerde de gözüktüğü gibi, olmayan araba ile kumar oynuyorsun, kaybedincede bu dolandırıyor diye iftira atıyorsun, gerekli kanıtları sunduğumu düşünüyorum.

#3 - 04.12.2022 03:43
Dostum, sen diğer kaybettiğini nasıl oluyorda şikayet açarsın onu kumarda kazanmışım arabasına girdiğin olay 250bin dolar olduğunu idda ediyorsun ve yüz bin ver diyorsun yetmedi 50 bin istiyorsun haklı oldugunu düşünseydin  şikayet açıp hakkını alrıdın 50 bin kadar düşüp yada bana biraz para ver demesin.

insanları 250 bin diye sonra yüz, elli ye düşüp laf aramasın gerekli tüm kanıtlar sunuldu zaten insanları dolandırmak için sunucuya geldiysen başka kapıya.

biz dışardaki arabasına olarak atıyoruz ama arkadaş olmayan bir arabayı söyliyerek oynuyor :D daha sonra araba benim değil demesi başkasının demesi o zaman
insanları dolandırmasın 250 binden aşşğı düşe düşe paraver diye söylemezsin hakkını ararsın hakkını değil dolandırmaya çalışıyorsun olmayan ARABA İLE

#4 - 04.12.2022 04:15
Bu konuda eksik olan senin kardeşim, araban bulunmuyor arabasına iddia atıyorsun, sen olmayan arabana zar atıyosan bende aracıma kendi kendime değer biçerim.

#5 - 04.12.2022 17:34
Ya kardeşim  hala olmuyan araba diyorsun ben hiç bir zaman kumarda arabasına girmedim sadece arabasına girip kazanana arabası kadar para veriyorun burda senin olmuyan bir araba ile girip yalandan para söylüyorsun ve araban ortalıklarda yok ben o dışarda sürdügün araba için girmiştim oda senin değil mis bunu baştan söylemeliydin  250 bin diyorsun 50 bine kadar düşüp hiç param kalmadı biraz para atarmisn diyorsun YETKİLİLER İNCELEDİGİNDE BELLİ OLUR ARKADASİN HESABİNDA BİRDE ÖYLE BİR ARAC VARMİ BAKARMİSİNİZ OYLE BİR ARAC İLE GİRMEDİ.

#6 - 04.12.2022 17:44
Şikayete dahil olmak istemiyorum ama, Raul ortak nezaket kurallarını çiğniyor "Ne ağlak çıktın be" yazarak. Göz önüne alınırsa iyi olur.

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#7 - 04.12.2022 21:49
Selamlar. Kanıtlar yetersiz. Oynanma veya kırpılmış ss'ler üzerinde değerlendirme yapmıyoruz.

Lütfen ekran görüntülerinin tam haliyle tekrardan şikayet açın.