Konu: METALVICE ÜÇÜNCÜ YILINI KUTLADI  (Okunma sayısı 296 defa)

#0 - 04.12.2022 00:07
Anasayfa                        Haberler                        İş Başvuruları                        Programlar                        Reklamlar

MetalVice'ın Üçüncü Yılı! Havana'da Büyük Parti!
Yayımlanma: 4 ARALIK 2022, LARA CLARKSON TARAFINDAN (evet, tarafından)

Vice Şehrinin en sevilen müzik gruplarından olan MetalVice, 3 Aralık gününde müzik piyasasına giriş yapmalarının üçüncü yılını kutladılar. Yo-Ho Mexico şarkısı ile Vice şehrinin müzik dünyasına sağlam bir damga vuran MetalVice, üç yıldır şehrin önemli mekanlarında sahne almaya ve müzik çıkartmaya devam ediyorlar. MetalVice grubu bunların yanı sıra Billie Eilish ve Dwayne "The Rock" Johnson gibi dünyaca ünlü isimler ile de sahneye çıkması ile biliniyor. Calvin Motre ve Maldwyn Motre kardeşlerin yanı sıra Aaron Cannavaro, Robin Fairclough ve Shane Griffiths'in bulunduğu bu müzik grubu üçüncü yıldönümünü şehrin en önemli eğlence merkezlerinden olan Havana'da görkemli bir parti ile kutladılar. Saatler 23:30'u gösterdiğinde gerçekleşen bu partiye Vice halkının ilgisi yoğundu. Vice News'tan da yüzde yüz canlı yayınlanan bu eğlenceye şehrin tanınan ve sevilen kişileri de katılım gösterdi ve MetalVice'ın bu mutlu gününe ortak oldular. MetalVice ekibi, gelen herkese teşekkürlerini ederek sevilen şarkılarını Havana'da seslendirdi.

Müzikteki üçüncü yılını kutlayan MetalVice üyeleri, görüşlerini sadece Vice News'a aktardı.
Calvin Motre: MetalVice benim ilk grubum ve göz ağrım olduğu için bir bebek bakarmış gibi grubumla ilgileniyorum. Şu an üçüncü yıl dönümü olması hem beni duygulandırıyor hem çok mutlu ediyor. Yüzlerce konser onlarca ünlü isimler ile sahne alarak her zaman en iyisi olmaya çalıştık ve bunun için devam ediyoruz. Grubumuzda bir sürü insanın emeği var, hepsine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum ve MetalVice'ın yeni yaşı hepimize uğur getirsin, sizleri seviyoruz. Bizimle kalmaya devam edin.

Maldwyn Motre: Üçüncü yılımızı büyüyen dinleyici kitlemizle beraber kutlamak gerçekten harika. Vice'da bulunan ve dünyanın farklı yerinden her türlü dinleyicilerimizin her birine değer vermemiz gerektiğini gösteriyor. Bu gurur verici tablonun eseri dinleyicilerimiz. Onlara teşekkürlerimiz ile doğum günümüz kutlu olsun.

Aaron Cannavaro: MetalVice kendi benliğimi bulduğum ilk yerdi. Hayatımın dönüm noktası ve kendimi başarmış olarak hissettiğim tek yer. Ara zamanlarda ayrılığımız olsa da her daim benim için MetalVice üyeleri benim için aileydi. Bütün grup üyelerinin hepsini seviyorum. Top dönemimiz Tomorrowland'den bu yana serüven içinde bulunduğum MetalVice ile müzik kariyerimde geçirdiğim en iyi zamanları geçirdim. Bunun devam edeceğine inanıyorum ve dinleyicilerimize bolca öpücük yollayarak takipte kalmalını istiyorum.Tekrardan iyi ki doğdun MetalVice. Teşekkürler!

Robin Fairclough: MetalVice benim için ilk ve son grup, gerek dostluklar olsun gerek her gün farklı çalışmalar-koşuşturmalar içinde olmamız, farklı klip çalışmaları için toplu fikir alışverişlerimiz olsun, sahne öncesi muhabbetler vesaire.. MetalVice'ın bu yeni yaşının hepimize yenilikler, mutluluk ve sağlık getirmesini diliyorum. Sizleri seviyoruz. Takipte kalmayı unutmayın!

Shane Griffiths: MetalVice'ın geçmişinde çok bulunamasam da geleceğinde bulunmak en büyük amacım. Gruptaki herkesin yeteneği tartışılmaz bir şekilde harika, grubun devamlılığının en büyük sebebinin de bu olduğuna inanıyorum. Üç yıldır devamlılığını sürdüren bu grupta sadece son birkaç aydır faaliyet göstererek katkıda bulunduğum için kendi adıma değil de öncelikle kurucu iki üye olan Maldwyn ve Calvin'i sonra da diğer üyelerin emeğini tebrik ederim. Geleceğe odaklanmaya ve grup için çalışmaya devam edeceğim. MetalVice ve Metal müzik ile kalmaya devam edin.

Üçüncü Yıla Özel Yeni Müzik Klibi!
MetalVice ekibi, müzik hayatlarının üçüncü yılı dolayısıyla bu kutlama partisinin yanı sıra bir de yeni müzik kliplerini yayınladılar. Don't Go Breaking My Heart isimli yeni klibini yayınlayan MetalVice'ın bu klibi ViceTube'da büyük ilgi gördü.

FOTOGALERİ

Bizi ViceSocial' dan takip et!

EDITOR
Lara Clarkson
HABER
Lara Clarkson & Kaitlyn Brooks & Cedric Strawsoon
KAMERA
Madelyn Caron & Lara Clarkson
Tüm Hakları Saklıdır ©️ Vice News, 2022
late
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
late tepkisini veren kullanıcı(lar):
hellionn,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 04.12.2022 00:07

Vice News'ın bu haberine bir yorum yaz!

Kod: [Seç]
[img width=500 height=128]https://i.hizliresim.com/jo4u7k5.png[/img]

[b]Rumuz:[/b] N/A
[b]Yorum:[/b] N/A
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 04.12.2022 00:29

Rumuz: MetalVice Aaron
Yorum: Gerçekten süpriz dolu ve eğlenceli bir geceydi tekrardan herkese teşekkür ederiz. İyi ki doğdun MetalVice :o
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 04.12.2022 00:39

Rumuz: DJbiri
Yorum: İyi ki doğdun kuzen!  :sampanya:
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 04.12.2022 00:46

Rumuz: Kanlı Ay Aatrox
Yorum: Bu ekip çok güçlü ya sanki üç item olmuş Aatrox gibiler.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 04.12.2022 01:51

Rumuz: metalvicedelisi
Yorum: daha iyisi gelmez.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 04.12.2022 02:21

Rumuz: paladins thorvald dede
Yorum: bu grup harika, yeni şarkılarını bekliyorum
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#7 - 04.12.2022 03:01

Rumuz: Kameraman kız.
Yorum: Umarım devam eder bu başarılıarı.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok