Konu: Oscar John - Chanoyat Harden Metagaming  (Okunma sayısı 114 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.12.2022 12:49

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Oscar John @farukt8 Chanoyat Harden @Harden

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: sslerde mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Metagaming
4.3. Nametag: Oyuncuların üstündeki isimler o kişileri rolde ayırmak için kullanılmaktadır. Oyuncuların tepesindeki isim hiçbir şekilde IC bilgi olarak kullanılmamalıdır. Bir kişiyi IC olarak tespit ederken gerçekçiliğe uygun olarak teşhir edebildiğinizden emin olmalısınız. Polis, belediye, ünlüler gibi tepesinde [Tag] formatındaki kısım IC bilgi olarak kullanılabilir.
Örnekler
- Oyuncunun tepesindeki isme bakıp ismiyle seslenmek
- Duvar arkası veya obje arasından görünen isimde kişiyi doğrulamak ve haber vermek
- *Ad_Soyad'ı tarif eder* şeklinde birisini tarif etmek

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: emoteden Michael Gravanoyu tarif ediyolar

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 03.12.2022 12:50 van der godefroy »

#1 - 03.12.2022 13:22
Kardeşim benim, emote ile kişiyi tarif ediyorum. Burada herhangi bir meta yok. İc'de herifin ismini ya da soyadını söylemiyorum. Sadece emote kullanarak kişiyi tarif ediyorum. Bunun neresi meta oluyor? Bir çok rolde bu emoteları kullandım ama ne hikmetse bi' siz şikayet açtınız. Sonuçlanabilir.

#2 - 03.12.2022 13:25
Kardeşim benim, emote ile kişiyi tarif ediyorum. Burada herhangi bir meta yok. İc'de herifin ismini ya da soyadını söylemiyorum. Sadece emote kullanarak kişiyi tarif ediyorum. Bunun neresi meta oluyor? Bir çok rolde bu emoteları kullandım ama ne hikmetse bi' siz şikayet açtınız. Sonuçlanabilir.
Kurallarda yazıyor, hep sen mi millete en ufak şeyden şikayet açacaksın.

#3 - 03.12.2022 13:26
Neyse, uzatmaya gerek yok. Yasak olduğunu bilmiyordum, kusura bakmayın.
« Son Düzenleme: 03.12.2022 13:41 farukt8 »

#4 - 03.12.2022 13:57
Oscar John ve Chanoyat Harden karakterleri Metagaming kapsamında cezalandırılacak.