Konu: Andrey_Karpova/01/12/2022  (Okunma sayısı 183 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.12.2022 22:26

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @ArdMus Andrey Karpova

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş bilerekten Elegy'si ile bana çarpıyor ve ben bir karakterle BRAWL giriyorum, sonrasında Andrey Karpova karakteri aracından inerek gelip beni dövüyorlar. Düştüğüm gibi, rolde silah belimde olmasına rağmen elimde gözükdüğü için polise söylüyorlar ve bir sürü rol gerçekleşiyor arkadaşların en ağır cezayı almasını talep ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaş illegal olmasına rağmen nasıl böyle bir şey yaptı aklım hâlâ almıyor.

#1 - 02.12.2022 00:13
Benimde aklımın almadığı bir kaç kısım var sana soru olarak yöneltmeyeceğim, rollerinizi incelememe bile gerek yok. Sert bir dille ifadede bulunacağım.

Olena ile bir şey yaşadınız Olena'ya saldırdınız ve o karakter sizden kaçtı. Neden şehirde onu arıyorsunuz? Takip edip yine saldırmaya çalıştınız? Bir kere zaten vurdunuz ve sizden kaçtı. Rol yapmak dışında tamamen Deathmatch gayesi taşıyacak durumlar yaratıyorsunuz.

Garaja kaçtı onu döverken yanındakiler izleyecek miydi? Ne olacağını gayet iyi biliyordunuz amacınız belkide birlik arası savaş çıkarmaktı. Bela arıyordunuz belanızı PD tarafından buldunuz. Bulunduğunuz birlik daha yeni açılmasına rağmen aşırı agresif rol gerçekleştiriyorsunuz. Daha kaliteli roller çevirmeniz dileğiyle. İyi roller.

#2 - 02.12.2022 00:29
 @Forza_g  Ayrıca garaj içerisine tek başına girerek o kadar insanı bir arada görmene rağmen karakterime saldırıyorsun, cüneyt arkın mısın acaba? fear-rp diye birşey göremedim.
« Son Düzenleme: 02.12.2022 00:32 sexonthebeach »

#3 - 02.12.2022 11:33
Dostum anlamadin galiba sen illegal birliktesin polise ihbar veriyorsun fear rpye nereden bagladin

#4 - 02.12.2022 12:21
Senin de masum olmadığını belirtmek istedim sadece, şahıs gerekli savunmayı yapmış, artık bunların üzerine konuşmaya gerek yoktur.
« Son Düzenleme: 02.12.2022 12:27 sexonthebeach »

#5 - 02.12.2022 16:53
Savunma kısmındaki şikayetleriniz için yeni bir konu oluşturabilirsiniz, bu konu altından bu şikayet için savunma yapalım.

Şikayette yapılan ihlal bariz, illegal rol yapan bir oyuncuysanız karşı tarafı polisin istediği durumlar haricinde bu şekilde ihbar edemezsiniz. Andrey Karpova karakteri Polise Sığınma ihlali kapsamında ceza alacak.