Merhabalar, öncelikle şunu belirtmek istiyorum uzun süredir iki oluşum arasında silahlı çatışmalar oluduğunu bir çok kişi biliyor
yani düşmanız, birlik olarak tüm illegal rollerimizi gizli olarak tutmaya çalışırken bu
savaştan sonra çıkan aranma sebebiyle kodese atıldım. Bertuzzi ekibini gördüğümde ise
gerçek hayatta karışılaşan iki düşman gibi; "Siz beceriksizler yüzünden buradayız dedim" ve fakat arkadaşlar olayı Retarted Rp olarak nitelendirmek istemiş, sonrasında ise geçen konuşma bu oldu;
Birlik liderimizi kimlerim aşağıladığına bakalım;
R5'leri birlik liderime laf attığı ve sonrasında topluca küfürler ettikleri için;
Altını çiziyorum
iki illegal oluşum gibi sözlü sataşma olarak devam edeceğini düşünerek karşılık verdim sarı bıyık ise bir aşağılama değil sıfattır
(Sıfatlar isimleri şekil, durum, renk, sayı ve ölçü/boyut olarak nitelendirmektedir.)Hemen ardından Federico Abruzzi isimli kişi ise
her rolde olduğu gibi pm üzerinden yazmaya başladı
uyarmama rağmen şu şekilde devam etti;
Arkadaşlara karşı herhangi bir kin
söz konusu bile olamaz fakat "Kişi kendinden bilir işi." diye bir söz var. Her rolde her olayda arkadaşlarımız kin tuttuğumuzu söylüyor, yapılan rollerden bir kısım alarak kendini haklı göstermeye çalışmaları ise buna cabası, "Rolde karşılık alınca da ceza aldırmak için gelip şikayet açmayın. Üstüne bir birliği sorgulamak/yargılamak size düşen bir durum değil." Burda yaşananların bu sözden tek farkı arkadaşın türkçe bilgisinin iyi olmadığı halde benim rol bilgimi sorgulaması
"Bro rollunu duzelt ki daha sonra mağdur olma" Bu günler içerisinde yaşanmış bir sürü olayda mevcut bir örnek vermek gerekirse, Federico isimli arkadaşımızın vurulmamak için
güvenli bölgeye kaçıp AFK bırakmasıgibi;
Türkçe terimler ve bir çok kural ihlalini ı göz ardı ederken arkadaşlarımız, her bulduğu fırsatta anlamını bile bilmediği kurallar için şikayet açma gereksinimi duyuyor;
emote her şeyi açıklıyor
Arkadaşlar kimin kini olduğunu daha rahat anlayabiliyoruz,
Ek açıklamalar(varsa): Ceza almalı.
keşke şikayete anlamını bilmediğiniz bir kaç kural daha ekleseydiniz yada anlamlarını araştırarak şikayet açsaydınız, şikayette tek doğru olan başlık hatalı emote'tur. Bu emote'u verme sebebim ise Bertuzzi adlı karakterin suratının bana göre gerçekten çirkin olması. Bu savunmamdan sonra ekstra olarak bir şey yazmayacağım sizde konu dışında bir yanıt vermezseniz sevinirim.
Herkese keyifli roller,