Konu: [12.11.2019] [Asbjorn_Henningsen Khalid_Henningsen] NonRP BKİ  (Okunma sayısı 290 defa)

#0 - 12.11.2019 19:27
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Asbjorn_Henningsen @Creon Khalid_Henningsen @Palyaço 
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat 12.11.2019, 18.52

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Spoiler: GösterGizle
Rolde b-Brawl Kuralı İhlali-Non RP-Fear RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  12.11.2019 tarihi, saat 18.30 civarında sahildeki spor aletlerinin orada bu adamlar bize bıçak çekti ve kavga ettik biz onları dövdük daha sonra FEAR RP yapmak yerine OOC kinleri yüzünden ayaklanıp peşimize düştüler ayrıca Khalid ayaklanırken emote dahi kullanmadı ve Brawl Kural İhlali yaptılar ayrıca aktif rolde b kullanarak bize aşağılayıcı ithamda bulundular.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

#1 - 12.11.2019 19:54
Rolde b, rol bölünmedi rolün bitişinin ardından yazı yazıldı. Orda ki sste de görüldüğü gibi kişiler illegal rolde PD'ye sığındılar.

Güvenli bölgede illegal rol izni alınmadan brawl çevrildi.

Non RP bu kural ihlal edilmedi.

Fear RP bu kural ihlal edilmedi.

Bonus olarak arkadaşın emote hatası.

#2 - 12.11.2019 19:57
Ayağa kalkarken emote vermedi demişsin, niye sen nefes alma emotesini veriyor musun? Ya da motora binerken emote veriyor musun? Bıçak çektiler demişsin, kimlerin bıçak çektiğinin kanıtını paylaşmalısın. Başka da bir kural ihlali göremiyorum zaten.

#3 - 12.11.2019 22:22
Yaralısın seni döven adamlar başında ve emotesiz ayağa kalkıyorsun bu low bir roleplaydır ayrıca ben dün orada Tony diye bir yetkiliyi dövdüm 3 kez falan kavga ettik yetkili bile beni hapse atmadı GBİ'den ve ilk olarak siz bıçak çektiniz. Rol bitince demişsin sen kayıt olurken sürekli roleplay sorusuna ne yazdın merak ediyorum cidden rol bitmesi diye bir saçmalık yok /pm komutunu kullanmak zorundasın sürekli roleplay kuralını ihlal ettin.

#4 - 12.11.2019 22:24
Ayrıca attığı ss ile oynamış daha bunu bile bilmiyosun.

#5 - 12.11.2019 22:39
Ayrıca attığı ss ile oynamış daha bunu bile bilmiyosun.

SSte oynama yok kişisel pmlerimi kapattım ve o chatin pm chati olduğunu belli edecek kadar açtım. Benim bilgimi sorgulamaya kalkışmayın, herkes haddini bilsin.

Daha fazla konuşmaya gerek yok gereken yetkili gereken cevabı verecektir. Savunma bu kadar tarafımdan daha yazı gelmeyecek.

#6 - 12.11.2019 22:41
Yaralısın seni döven adamlar başında ve emotesiz ayağa kalkıyorsun bu low bir roleplaydır ayrıca ben dün orada Tony diye bir yetkiliyi dövdüm 3 kez falan kavga ettik yetkili bile beni hapse atmadı GBİ'den ve ilk olarak siz bıçak çektiniz. Rol bitince demişsin sen kayıt olurken sürekli roleplay sorusuna ne yazdın merak ediyorum cidden rol bitmesi diye bir saçmalık yok /pm komutunu kullanmak zorundasın sürekli roleplay kuralını ihlal ettin.

İlk kalktığımda kimse yoktu, gayet motorunuzu almaya gidip gelmiştiniz açık aramak yerine biraz rol yapmaya odaklan, illegal rolde polise sığınan birinin bizim rolümüzü sorgulaması biraz garibime gidiyor çünkü. Konuyu tartışma içeriğine çeviriyorsun, bunu yapmamalısın. Ve ayrıca, kalkma emotesini de verdim, dediğim gibi motorunuzu almaya gidip geldiğiniz için göremediyseniz bu benim problemim değil ne yazık ki.

#7 - 12.11.2019 22:44
Emoten olduğu bir ss göremiyorum kalktığına dair yani ayrıca pm kapattım diye bir şey  yok attığın ss oynanmış oluyor hani bilmiyorsan öğren orada mix ooc küfür döndürmüş olabilirsin açığını gizleyerek akıllılık yapmaya çalışma.

#8 - 12.11.2019 22:57
Emoten olduğu bir ss göremiyorum kalktığına dair yani ayrıca pm kapattım diye bir şey  yok attığın ss oynanmış oluyor hani bilmiyorsan öğren orada mix ooc küfür döndürmüş olabilirsin açığını gizleyerek akıllılık yapmaya çalışma.

Güzel açık arıyorsun, her verdiğim emoteyi F8 ile gezemem. Savunma bu kadar, fearlık vesaire durum görülmüyor. Şikayeti tartışmaya çevirmemelisin, bu cümleyi tekrarlıyorum.

#9 - 12.11.2019 23:01
Tartışma yaratmıyorum rol zevkimi sömürdünüz yanınızdaki arkadaş saçma sapan kavga rolüne girdi peşinde gelip saçma bir role dönüştü sizi uyardığım halde üstelediğiniz için şikayet açtım.