Konu: Sebastiano Portelli god  (Okunma sayısı 457 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

OKN

*
v3 Oyuncusu Vice Summer 2024Roleplayer2022 Yılbaşında Oyundaydı
#0 - 29.11.2022 02:52
videoyu yükleyen arkadaşım linki kaybettiği için şikayeti geri çekiyorum
« Son Düzenleme: 02.12.2022 03:12 OKN »

#1 - 29.11.2022 02:55
14 lvl harici olarak iki ileti atmış. Ak ve dg sunucuda nadir bulunan silahlar. OOC ticaret yaptığı çok açık, lütfen logları incelensin. Bu silahları verenlerde yasaklanmalı.

#2 - 29.11.2022 13:29
sebastiano'nun silent konusundaki isteği için onun adına bir savunma gönderiyorum. https://streamable.com/zx1hlz deneme videosunda da görebileceğiniz gibi feltzer aracında driveby'a kalksanızda crosshair arkadaşın attığı ss'teki yerde duran adama bakıyor. animlerden dolayı bagaja tam şekilde bakacak bir animasyona girmiyor. cross adamın üstündeyse mermi oraya gider zaten bunu bilmeyen yoktur. attığın fotoğraftaki gibi bagajın üstüne duran arkadaşınıza herhangi bir sunucuda denerseniz yine driveby böyle olacaktır. adminler de test edip onaylayabilir. fotoğraf zaten kırpılmış kanıt sayılır mı bilemeyiz. ooc ticaret kısmına dair bir kanıt yok. birlik içi bir sürü üyelerde ak47&desert eagle model silahlar bulunuyor. baby angels ekibinin atışlarına maruz kaldığımız için karşılık vermek adına birlik üyeleri birbirlerine zaten silah veriyor. r17'niz alban da god kullanıyor zaten. dün yaşanan çatışmada 30 ak47 mermisine düşmedi, 2v1'de hiç hasar almadan yoluna devam etti. attığınız bu sste bile hit yiyor, canı hala 102 ve azalma da yok.
sebastiano iş ile meşgul olduğundan sadece aimbot savunmasını yaptım iyi forumlar.
« Son Düzenleme: 29.11.2022 13:33 Bolderann »

#3 - 29.11.2022 14:11
Aimi sana tutmama rağmen animasyonda öyle gözüküyor arkadaşım kanıtlı video atmış isteyende deneyebilir çok fazla hile işlerinden anlamam senin anladığın belli godu nereden çıkardın anlamadım düşeceğim zaman q attım zaten.
-mrcarlo adına

#4 - 29.11.2022 14:33
Adminler bakabilir ben 2 hafta boyunca hayatsız gibi meslek kastım. Hatta o yüzden bana npc diyenler oldu silahımı Lucifer Pyatrovdan aldım deaglem yok iyi günler.
-işte olduğum için savunmayı arkadaşım yapacak

OKN

*
#5 - 29.11.2022 14:53
Silent olup olmaması önemli değil zaten, god kullanıyor.
Ak mermisi bitene kadar goddan dolayı hasar yemiyor. Mermi bittiği anda q atıyor ve karakteri duraksıyor. (bu sıradaki hasar almama q'dan kaynaklı)
Ayrıca bu arkadaşın gün boyu god kullandığına şahit olan en az beş on kişi vardır. Sürekli q atıyor ve uzaktan oynuyor, zor kanıt yakaladık  ::)

#6 - 29.11.2022 16:25
god olduğuma dair kanıtınız varsa atın madem tüm gün gördünüz. Araçtaki birisi heleki drive byda hitbox sıkıntıları oluşuyor god açacak birisi değilim neden emeğimi çöp edeyim zaten tek amacınız dm tüm gün milleti vurdunuz birliğinizde kapandı. görüntüleri izleyince mermilerin hepsi görünmeyen bir şeye çarpıyor sanırım videoyu çeken arkadaşın kullandığı araç modundandır daha fazla bir şey demiycem sonuçlanabilir
-mrcarlo adına

OKN

*
#7 - 29.11.2022 17:38
5 Kişiden en az 10-15 hit yiyorsun. Videonun başında görülüyor zaten. 3-4 Mermide zaten düşmüş olman gerekiyor.
Videodakiler bütün şarjörü üstüne boşaltıyor neredeyse. Daha fazla uzatmayalım sonuçlansın.

#8 - 29.11.2022 17:48
kardeşim bal gibi de hilesin, neyin savunmasını yapıyorsun? Üç defa denk geldik, hiç birinde hit almadın? Bu videoyu şans eseri yakaladık, bence sende daha çok uzatma.

#9 - 29.11.2022 20:43
Öncelikle iyi akşamlar, İşteydim müsait değildim giriş yapamadım. Şöyle birşey var Canım orada 140 idi Madde kullanımından dolayı, Ek olarak Feltzer model aracımda mod yüklü, Videodada görüldüğü sürece arkadan sıkılan mermilerin hepsi araca çarpıyor hiçbir şekilde hasar almadığım orada ortada, Loglara bakılır ise rk yediğim zamanlar nasıl hasar yediğimde ortada loglar kontrol edilebilir. OOC Ticaret konusuna geldiğimizdede 10 seviye olana kadar aralıksız para kastım, Loglardan ne kadar kazandığım detayına kadar görülebilir durumda diye düşünüyorum Lucifer_Pytrov ile konuşmalarımıda buraya bırakacağım durum anlaşılır.

Şahısların gün içinde 2 Kişi Hood baskınlarına yerli yersiz sıkmalarına maruz kaldığımızıda bildirmek istiyorum. Yukarıdada belirttiğim gibi herhangi bir 3. parti yazılım kullandığım yok ek olarak şahısların hile kullandığına dair videolu kanıtları buradan Youtube linki ile ileteceğim (Çatıya TP&God)