Konu: 27.11.22 DM - Federico Abruzzi, Maske 965  (Okunma sayısı 261 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 28.11.2022 00:52

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_965 - Federico Abruzzi @van der godefroy

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 27.11.22 - 23.24

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DEATHMACHING

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selam, yukarıda belirttiğim ve aşağıya bıraktığım kanıtlardaki saatlerde Starfish Adasındaydım. Karakterim Sanz'ın avukatlığını yapıyor, Sanz'ın evinin önünden geçerken bir topluluk görüyorum; Bertuzzi. Önüme siyah bir Huntley kırıyorlar, beni durduruyorlar akabinde sol taraftan bir "silahını çeker" emoteu geliyor ve ateş açmaya başlıyorlar.(?) Karakterimi vurma sebebiniz sistemsel olarak birlikte olmam olmamalı, bu absürt. Daha önce karakterimi Sanz'ın yanında görmediniz, direkt olarak ateş açmanız son derece absürt. Ben oradayken kimsenin elinde silah yoktu, silahlı olup olmadığınızı bilemezdim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Eğer mantıklı ve geçerli bir sebebiniz varsa şikayeti geri çekeceğim. Toxic bir şikayet konusu olmaması dileğiyle.

#1 - 28.11.2022 00:58
On tane maskeli silahlı adamın yanında durup izlemek mantıklı değil, ayrıca gün boyu bizim peşimizdeydin sana tek bir kere ateş etmedik. Mantıklı bir açıklama istedin ve bunu doğrulayacaksın, Sanzın avukatıysan kapısında on tane silahlı adam görünce vurulmayıda kabul etmelisin. Ben sana ateş etmedim bile, aracına ateş ettim. Hasarlar logunu almalıydın, yinede arkadaşlarım adına savunma yapayım. Adminler isterse kaç kişi orada bulunduğumuzun ssini atarım ama şikayeti uzatmaya gerek olmadığını düşünüyorum

#2 - 28.11.2022 01:02

#3 - 28.11.2022 01:07
Görüldüğü gibi, yinede ben şahsen avukat olsam on tane silahlı adam görsem oradan direk kaçarım. Sanzın savaşta olduğunu biliyorsundur, oraya bir kaç kere gel yaptın yanılmıyorsam en son geldiğinde  orada bekliyordun arkadaşlarımda ateş açtılar.

#4 - 28.11.2022 01:13
Gün boyu peşinizde değildim, hiç takip etmedim. Uzaktan baktığım için maskeli olduğunuzu anlayamam teknik olarak. Ayrıca tanımadığım bir maskeli önüme kırınca tabii ki uzaklaşıyordum, fakat siz ateş etmeyi tercih ettiniz. Ayrıca hayır, savaşta olduğuna dair IC bilgim yoktu. Karakterim yalnızca legal tarafla ilgileniyor. Gün içinde bana ateş açmadınız, açsaydınız farkında olurdum. Birkaç defa gitmem bence kimseyi ilgilendirmiyor, sonuçta benim önceki gelişlerimde orada değildiniz.

#5 - 28.11.2022 01:21
Gün boyu peşinizde değildim, hiç takip etmedim. Uzaktan baktığım için maskeli olduğunuzu anlayamam teknik olarak. Ayrıca tanımadığım bir maskeli önüme kırınca tabii ki uzaklaşıyordum, fakat siz ateş etmeyi tercih ettiniz. Ayrıca hayır, savaşta olduğuna dair IC bilgim yoktu. Karakterim yalnızca legal tarafla ilgileniyor. Gün içinde bana ateş açmadınız, açsaydınız farkında olurdum. Birkaç defa gitmem bence kimseyi ilgilendirmiyor, sonuçta benim önceki gelişlerimde orada değildiniz.
Sanz gibi bir adamın avukatıysan her şeye hazırlıklı olman gerek. Sistemsel olarakta Sanz birliğindesin, kendi savunmam bu kadar. Maskeli sana ateş eden arkadaş @WulqueN

#6 - 28.11.2022 01:28
Sistemsel olarak birlikte olmam, beni IC olarak biliyor olduğunuz anlamına gelmez.

#7 - 28.11.2022 01:32

Ya karakterin birliğin "legal" tarafıyla ilgileniyorsa neden kartel oluşumu içerisindesin? Sanz corparation tarzı bir şirket vardı yanlış hatırlamıyorsam legal birliğiniz. O birlikte neden değilsin?

#8 - 28.11.2022 01:50
Birlik lideri olarak ufak bir bilgilendirme yapmamda fayda var.

Aktif bir savaş ortamı dönüyor, orada arabanız ile hareket etmeniz ne kadar mantıklı bir hareket olur? Realistik açıdan bakılırsa böyle bir durumda, şüpheli yaklaşmış oluyorsunuz ve sonrasında vuruluyorsunuz. Savaş ortamında böyle şeyler olur, sivil değilsiniz. Sanz ile sizi görmemizi gerektiren bir konu yok açıkçası. O saatte, orada bulunuyorsanız sanırım çiftlikten çiçek toplamayacaktınız. Onun ile görüşmeye gidiyorsunuz ve vuruldunuz.

#9 - 28.11.2022 02:04
Öncelikle şikayetle bir ilgisi olmayanların yazmamasını isteyeceğim.

Ya karakterin birliğin "legal" tarafıyla ilgileniyorsa neden kartel oluşumu içerisindesin? Sanz corparation tarzı bir şirket vardı yanlış hatırlamıyorsam legal birliğiniz. O birlikte neden değilsin?

Bu konuda hesap vermem gerekmiyor, paşa gönlüm böyle istedi ve kartelde kendi permimi açtırdım.

Birlik lideri olarak ufak bir bilgilendirme yapmamda fayda var.

Aktif bir savaş ortamı dönüyor, orada arabanız ile hareket etmeniz ne kadar mantıklı bir hareket olur? Realistik açıdan bakılırsa böyle bir durumda, şüpheli yaklaşmış oluyorsunuz ve sonrasında vuruluyorsunuz. Savaş ortamında böyle şeyler olur, sivil değilsiniz. Sanz ile sizi görmemizi gerektiren bir konu yok açıkçası. O saatte, orada bulunuyorsanız sanırım çiftlikten çiçek toplamayacaktınız. Onun ile görüşmeye gidiyorsunuz ve vuruldunuz.

Hayır, görüşmeye gitmiyordum. Sonuçta tanımıyorsunuz, bu da beni, sizin gözünüzde sivil yapar. Ki, zaten sivil bir karakter. Yolda giderken bir anda önüme kırıyorsunuz, daha sonra başka bir yerden ateş geliyor. İleti kirliliği yapmayalım, @WulqueN 'in savunmasını bekleyelim.