Selam. Olayın başı senin arkamdan korna spamlamanla başlıyor. O sırada gitmem gereken bir yer var, köşeyi dönene kadar seni umursamıyorum bile. Buna devam ettiğinde aracı durdurup sana gayet normal şekilde "Ne var?" diye soruyorum. Tanrı rolüne girdiğim yok, ne yüklettiğim skin ne de karakter özelliklerim insanların umrunda. Bunu daha önce rol yaptığım arkadaşlar onaylayacaktır, birçok kez brawl kaybettiğim veya vurulduğum oldu. Benim için kaybetmekte bir rol, bunu kafaya takacak biri değilim. Sana orada saldırmamın tek sebebi elini belinde bekletir diye emote vermen. Bana silah çekeceğini anlıyorum, bunu kullanmaman için seni orada yaralıyorum. Agresif rolü ben yapmıyorum. "Ne var" sorusuna kendin düzgün bir cevap versen bu rollerin hiçbiri yaşanmayacak. Sana ne var diye haykırmıyorum, sana bunun yanında küfür etmiyorum. Agresif yaklaşan sensin. Sana ne var diye sorduğumda bana küfür ile karşılık veriyorsun. Kim agresif?
OOC kanallardan beni baya tehdit ediyorsun. DM olduğunu düşünüyorsan şikayet açmanı yazdım düzgün bir dille. En son "sabah akşam vurucam seni" yazdığında yapabiliyorsan yap dedim ve PM'i kapattım. Sende DM atmayı tercih ettin. Kim ne zamandan beri tartışıp kavga ettiği birini vuruyor?
Bu kadar basit bir olay için silah kullanan tayfayı anlamıyorum. Mesa'nın içindeki yaptığın rol baya "gel beni döv, silahımı kullanmak istiyorum" rolüydü. Bende gerekeni yaptım. Eğer videodaki chatlogu izlerseniz rolde bıçağımı çıkarttıktan sonra son kez uyarıyorum ve korkusuzca silahına güvenmeye devam ediyor.

Bu ne demek mesela? OOC tutumun bile bu kadar agresifken benim mi agresif rol yaptığımı öne sürdün? Ciddi olamazsın.
İğneleyici, toxic konuştuğumu söylemişsin. Gayet normal bir üslupla bunları yazıyorum. Bu zamana kadar oyun içi sebeplerden dolayı kimseyi kışkırtmadım, bunu zaten yapmam etik değil.
---------------------------------------
Yukarıda şunu farkettim. RK kuralını ihlal etmişsin. 8 saat geçmedi olayın üstünden beni vurduğunda. Cezasına bunun da eklenmesini istiyorum.

----------------------------------------

Yazdığın kızıl okunmaya değmeyecek kadar ufak yazılmış yazılarına gelirse şunları belirteyim, çünkü kafanda bir soru işareti kalmış.
Ne benim aldığım OOC ceza, ne de oyun içinde kullandığım bu skin seni ilgilendirmez. Aldığım her bir cezanın doğrusunu biliyorum. 2015'ten beri bu oyunu oynuyorum, bundan öncesinde de birçok oyunda rol yaptım. "ooo sen bu kadar ben bu kadar oynadım" falan sidik yarışına girmeye hiç gerek yok. Uzun süre oynamış insanlar zaten kimin ne olduğunu tahmin edebiliyor.
İri bir skin için 20/20 olmak zorunda değilim, skin kuralları zaten belli ve ben bunu karşılıyorum.

Savunman için teşekkür ederim. İyi oyunlar. Şikayet sonuçlanabilir, tarafıma bir şeyler söylenmediği sürece daha fazla yazı gelmeyecek.