Konu: Alban İllegal kural ihlali  (Okunma sayısı 103 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.11.2022 20:01

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Alban Zameire @tryngarfaruk

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 19:20

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
İllegal kural ihlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ekran resminde ki şahısların hiç birini tanımıyorum, Castelli denilen bir birlikle ic sorunumuz var ona destek olmak amacıyla gelmişler sanırım fakat arkadaşların bazıları legal birlikte. Diğerleri maskeli olduğu için sadece Alban karakterini bulabildim, muhtamelen şikayetden sonra legal birlikten çıkacaklar. Kural açık ve net, legal bir birlikte bulunurken illegal rol sergilenemez.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#1 - 27.11.2022 23:39
@tryngarfaruk en kısa sürede savunmanızı yapın lütfen.

#2 - 28.11.2022 09:44
Öncelikle merhaba, Castelli IC olarak yardım istedi. Rolümün gidişatı sebebi ile yardımcı olacağımı izah ettim. Bulunduğum birliğin legal bir birlik olduğunu bilmiyordum. İnsanlık hali, bilememiş olabilirim. Yetkili arkadaşımın inisiyatifine bırakıyorum. Teşekkürler.

#3 - 28.11.2022 10:41
Öncelikle merhaba, Castelli IC olarak yardım istedi. Rolümün gidişatı sebebi ile yardımcı olacağımı izah ettim. Bulunduğum birliğin legal bir birlik olduğunu bilmiyordum. İnsanlık hali, bilememiş olabilirim. Yetkili arkadaşımın inisiyatifine bırakıyorum. Teşekkürler.

Karakterin 27 seviye ve silahın var ama legal bir oluşumda olup olmadığını bile bilmiyor musun cidden? Her neyse umarım bundan sonra kurallara daha iyi göz atarsın, iyi günler dilerim.

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#4 - 28.11.2022 12:59
Karakter ceza alacak.