Konu: DM BURNOUT ÜYELERİ  (Okunma sayısı 589 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 28.11.2022 00:10
Maskeli miydiniz? Chatte Roger Cassel'in maskesiz olduğunun logu var ama sen bilirsin, bana ateş açarsan mermiyi yersin.
Kanka sorduğum soruya hiçbir şekilde cevap vermiyorsun ve saçmalıyorsun, takip etmeden bizi nasıl bulduğuna dair kanıt istiyorum sen ise Roger karakterini gördüm diyorsun. Bu karakter gözünün önünde Burnout garajına girdi mi? Burnout garajından birisi ile görüştüğünü gördün mü?

Kanka diyecek samimiyeti nereden buluyorsun? SANA diyorum ki orayı basan ben değilim o kısım beni ilgilendirmiyor. Neyini anlamıyorsun? Ne senin kankan nede dostun değilim. Ayrıca Carwash'in orda Roger'ın neden sıktığının nedenini hala söylemediniz  :garip:

Cidden ama cidden son iletim, KSZ; Roger Carwashte kısaca tedavi rolu yaparken bizimkileri görüp silahına davranıp birini düşürüyor. Bizde onu düşürünce suçlu oluyoruz, bir diğer gün tekrar geliyorlar sokağa. Roger'ı vurmuşlar intikam alıcam kafasıyla, "Dün bize sıkan mısın?" dedikten sonra sıkmaya başlıyorlar. Olay bu, bu nedenle silahımı kaptırıyorum. Daha fazla açıklama yapmayacağım. Kanka ve dostum demesinden ötürü ortak nezaketin değerlendirilmesini istiyorum.
« Son Düzenleme: 28.11.2022 00:20 Rawzedna »

#21 - 28.11.2022 00:24
Maskeli miydiniz? Chatte Roger Cassel'in maskesiz olduğunun logu var ama sen bilirsin, bana ateş açarsan mermiyi yersin.
Kanka sorduğum soruya hiçbir şekilde cevap vermiyorsun ve saçmalıyorsun, takip etmeden bizi nasıl bulduğuna dair kanıt istiyorum sen ise Roger karakterini gördüm diyorsun. Bu karakter gözünün önünde Burnout garajına girdi mi? Burnout garajından birisi ile görüştüğünü gördün mü?

Kanka diyecek samimiyeti nereden buluyorsun? SANA diyorum ki orayı basan ben değilim o kısım beni ilgilendirmiyor. Neyini anlamıyorsun? Ne senin kankan nede dostun değilim. Ayrıca Carwash'in orda Roger'ın neden sıktığının nedenini hala söylemediniz  :garip:

Cidden ama cidden son iletim, KSZ; Roger Carwashte kısaca tedavi rolu yaparken bizimkileri görüp silahına davranıp birini düşürüyor. Bizde onu düşürünce suçlu oluyoruz, bir diğer gün tekrar geliyorlar sokağa. Roger'ı vurmuşlar intikam alıcam kafasıyla, "Dün bize sıkan mısın?" dedikten sonra sıkmaya başlıyorlar. Olay bu, bu nedenle silahımı kaptırıyorum. Daha fazla açıklama yapmayacağım. Kanka ve dostum demesinden ötürü ortak nezaketin değerlendirilmesini istiyorum.

Oyun Kurallarını tekrar gözden geçirmeni rica ediyorum. "ORTAK NEZAKET"

Alıntı
Kanka ve dostum demesinden ötürü ortak nezaketin değerlendirilmesini istiyorum.

Spoiler: GösterGizle
Ortak Nezaket

Herhangi bir OOC (karakter/oyun dışı) durumda diğerlerine karşı sakin ve saygılı olmanız beklenmektedir. OOC ayrımcılık, kutuplaşma ve bu durumları role yansıtma gibi eylemlere girişilmemelidir.

Ayrıca ortak nezaket, oyun ortamındaki karşılıklı saygıyı da belirtir. Yani diğer oyuncuların oyundan keyif almasını önleyecek her türlü hareketi gerçekleştirmekte ihlal olarak sayılacaktır.

Fikrine katılmıyor veya olumsuz düşünceniz varsa bile yetkililerin size yaptığı yönlendirmeleri takip etmelisiniz. Eğer bir yetkilinin hatalı karar verdiğini düşünüyorsanız yetkili şikayeti oluşturmalısınız. Ancak kişisel çıkar çatışmaları üzerinden yetkililere gereksiz suçlama yapılması kabul edilmez, bu durumu sürdürenler cezalandırılabilir.

Rolün her zaman devam ettiği unutulmamalı ve kural ihlali varsa bile o anda rol bölünmemelidir. Rolün bölünmesine bağlı olarak çıkacak tartışmalar da ortak nezaket kuralını ihlal edecektir. Rol bittikten sonra ihlal varsa forumdan oyuncu şikayeti oluşturmalı ve burada da ortak nezaket ilkelerini korumalısınız.
Örnekler
- /pm, /b gibi OOC kanallar üzerinden hakaret veya küfür etmek
- spam/flood yaparak iletişimi baltalamak
- yetkili kararlarına karşı çıkmak, fikrini diretmek
- kaza, vurulma, kaçırma gibi karakterinizi olumsuz etkileyen olaylarda kasıtlı olarak uyum sağlamamak veya rolü aksatmak
- OOC sorunları IC lehine kullanmak ve karşı tarafın rolünü etkilemek (Örneğin polis karakterin oyunu çökmesi üzerine olay yerinden kaçmış gibi davranmak, oyundan düşmüş kişinin aracını çalmak, vb.)
- Rolde AFK kalmak
- Hem sistemsel hem rolsel işleyişi olan bir yerde sistemi kullanıp rolsüz çıkmak (hastanede doktor varsa koşarak /tedaviol yazıp çıkmak, restoran/bar/cafe vb. yerlerde stoktaki ürünleri rolsüz satın almak, vb.)
- Hatalı emote kullanımı: Karşı tarafı OOC tahrik edecek şekilde /me /do gibi komutları kullanmak (/me salağa bakar. /do Çirkin adamdan rahatsız olmuştur. gibi)
- Oyundan çıkış yapmak: son rol etkileşiminden en az 15 dakika geçmeden oyundan çıkış yapılmamalıdır. Rolün diğer tarafıyla iletişime geçip bu konuda anlaşmak mümkündür. Polislerle ilgili rollerde bu kuralın ihlali halinde silahlarınız ve envanterinizdeki yasadışı eşyalarınız silinebilir.
- AFK bir oyuncuya karşı saldırı rolleri yapmak. Bu durum suistimal ediliyorsa rol sonrası şikayet açılmalıdır.
- Acıya, hasara duyarsız bir karakter canlandırmak
« Son Düzenleme: 28.11.2022 00:28 Rachell »

#22 - 28.11.2022 00:45
 :D pekala öyle diyorsanız öyledir, kardeşim dediği için jail yiyen adamlar var siz bilirsiniz. İyi geceler arkadaşlar

#23 - 28.11.2022 00:49
Konuyu daha uzatmaya gerek yok yetkili kararını verebilir. Şikayet sonuçlansın.

#24 - 28.11.2022 01:01

Bu arada ilk geldiğinizde maskeli değildiniz Jason karakterini Desh vurdu. Bizi nerden biliyor algısını kaldırmak isterim. Desh Erwin karakteri Jason'u GLM'den tanıyor. Sıkarken maskeyi taktı. HEPİNİZE iyi forumlar iyi geceler son kezz

#25 - 28.11.2022 16:44
Attığın ekran görüntüleri bir ihlal değil, diyelim söylediğin her şey doğru.
Yanıma 3 4 kişi maskeli gelip dost olduğumuz birliğin R20 sine sıkıyorsunuz (5 dakika önce vurmanıza rağmen) her iki senaryoda ateş etmemde bir sorun yok tamamen rol süreci içerinde gelişen olay.

OOC kin ve silah kaybından dolayı açılan şikayet olduğu net ortada.
Yapılan bir ihlal yok

Ryan'ın attığı mesajı istediğin yere çek, logolara bakılabilir.
« Son Düzenleme: 28.11.2022 16:58 Bacchus »

#26 - 28.11.2022 17:50
Sonuçlansın dedikçe daha çok uzatıyorsunuz arkadaşlar ve hala ooc kin ooc kin. Ya sen kimsin sana ooc kin kapacağım?

Gelelim yazdığın yazıya, sana orada bir ateş açılıyor mu? Bir zarar dokunuyor mu? Neden olaya atlayıp emote atıp sıkmaya başlıyorsun senlik bir olay yokken? Anlamak mı istemiyorsunuz anlamıyor musunuz? Yoksa ben mi anlatamıyorum? "Attığın ekran görüntüleri bir ihlal değil" Buna sen değil adminler karar veriyor haberin olsun. Yazmayında sonuçlansın artık.

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#27 - 28.11.2022 18:42
İnceliyoruz.

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#28 - 28.11.2022 18:58
Selamlar.

Baby Angels oluşumu çok kısa süre içinde birçok birlikle sorun yaşayarak zaten şehirde ismini duyurdu. Bunun yanında yaşadığı sorunlarla beraber tanınmaları da olası gözükeceği gibi muhtemel.

Maskeli yaptığınız rollerin neredeyse hiçbirinin sağlam bir kanıtı yok, bunun da şikayet açısından bir değeri kalmıyor. Sözde kalacak şeyleri gerçekten daha detaylı görsellerle destekleyelim. Hoodlarında maskeyle gezdim kısmında söz var fakat hoodu maskeyle gezdiklerine dair bir kanıt yok. Bunu kanıtlamak da neredeyse çok zor, bu yüzden bu tarz durumlara detaylıca bakmak gerekiyor.

Bir karakterin, bir olayda gözükmemesi demek, diğer olaylarda gözüküp tanınmaması demek değil. Bir karakter bir işe kalkışıyorsa ve birileri onu tanıyorsa diğerlerine gayet kimin olduğunu söyleyebilir.

Birlik kısa süre içinde birçok oluşumla sorun yaşadığı için olası bir metagame durumunu da kanıtlamak pek mümkün olmuyor.

Ceza verilmeyecek.