Çeteye nasıl katılırım?
Öncelikle merhaba, çeteye katılmak için yanımıza gelip "Beni çeteye alsanıza." , "Katılmak istiyorum, gelebilir miyim?" gibi söylemlerde asla bulunmayın böyle söylemlere karşı tavrımız sıfır toleranstır ve bu şekilde girmeye çalışıp daha sonrasından düzgün bir şekilde katılmak isteseniz bile birliğe katılamazsınız, role çok önem veriyoruz. Örnek olarak yapmanız gereken rol "Hey, nasılsınız?" gibi bir yaklaşımla sohbete girip kendinizi tanıtın (Nerede oturduğunuzu, kaç yaşında olduğunuzu v.b) ve yerli rolüne girişin, yani mesela ben yurt dışından, "şuradan" yeni taşındım gibi değil de "Şu apartmanda, ikinci katta oturuyorum." Gibi söylemlerle yaklaşmanız çeteye girmenizde çok önemi vardır çünkü mahallede büyümüş olmanız, üst rütbeler tarafından olmasa da mahallenin yerlileri tarafından tanınmanız gerekiyor. Sokağa gidip rol yapmaya çalıştığınızda sizi tersleyen, hakaret ve ya küfür eden kişiler olursa onları üst rütbelere söyleyin, gerekli cezayı alacaklardır. Hiçbir şekilde kimseyi terslemeyiz, kapımız herkese açık. Size çeteye daha hızlı uyum sağlamanız için birkaç tavsiye vereyim; öncelikle karakterinizin 14-18 Yaşlarında olması sizin çeteye uyumunuzu arttırır ve bu da katılım şansınızı arttırır. Gelip ilk rol yapışınızda alınacağınızı da düşünmeyin, 1 ila 2 gün sokakta rol yapmanız sonucunda birliğe alınırsınız ve getirdiğiniz hasılata ve rol kalitenize bakılarak rütbeniz yükselir. Büyük bir olaya imza atarsanız emin olun ki çeteye girişinizde önünüzü çok açar ve mahallede tanınmanızı sağlar.
OOC Bilgilendirme
Merhabalar, OOC Alımlarımız Şu anlık kapalıdır. Çeteye katılım sağlamak için "Çeteye Nasıl Katılırım?" rehberini incelemeniz yeterli olur, OOC alımlar açıldığında buradan bilgilendirme yapılacaktır fakat her şekilde IC Şekilde katılım sağlamanızı öneririm çünkü mahallede tanınmanızı sağlar ve role girişinizi çok daha kolaylaştırır.