Konu: marco santoro - salvio martini Mixing  (Okunma sayısı 118 defa)

#0 - 26.11.2022 19:06

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @CobraS01 (marco santoro) @King0 (salvio martini)

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26.11.2022

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Mixing

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Telefon numaramı ve adımı rolsel bir şekilde bilmiyorlar. Arayıp adım ile hitap ederek rol yapıyorlar, telefon numaramı iş yeri başvurusundan bulduklarını düşünüyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://i.imgur.com/U9VytDO.png - https://i.imgur.com/GykjAen.png

Ek açıklamalar(varsa): Tanışma rolümüz yok, hiçbir şeyimiz yok.

« Son Düzenleme: 26.11.2022 20:24 Infullancent »

#1 - 26.11.2022 21:30
Savunma yapacağım.

#2 - 26.11.2022 22:02
Bana numarayı veren ve isminin "Castelli" olduğunu söyleyen kişi Sonny Mazzini ( @Hexa ), onun verdiği numara ve isim bağlamında rolü yürüttüm. Bu bilgilere nereden sahip olduğunu kendisi size aktaracaktır. Ekstra olarak birlik üyeleriniz tarafından ateş açılan birinin, o birliğin lideri yani sizin adınızı bilmesinden daha doğal bir durum göremiyorum.

#3 - 26.11.2022 22:11
Savunma

Massimiliano Castelli karakteri ic de şöförüm olan Christopher karakteriyle bir mekanda kız muabeti yüzünden tartışmış ve restorantım olan Del Torino'nun önüne geldi. SS'te de görebilceğiniz gibi sakince olayı sorup ne yaşandığını anlamaya çalışırken karşı taraf bir anda maske takıp deagları çekip beni vurmaya çalıştı. Yapılan DM'in üstüne şikayet açmak yerine rol yapmaya devam ettim ve Perla Pub'dan numarasını bulup kendisini arayıp olayları kapatıp iş konuşmak istedik.

Burda değinmek istiyeceğim kilit nokta şahıs NC atıktan sonra numarasını değiştirmemiş ve ona Castelli diye hitap ettiğimiz için mixing yaptığımızı zannetimiş fakat iki karakterinde numarası ve soy adı aynı biz nerden bilebiliriz? 1 rol yapmaya çalıştık 4 tane şikayet açılmış hakkımız da. Ne desem bilemedim gerçekten.

Şahısların bize durduk yere sıktığı ekran görüntüleri :

Spoiler: GösterGizle

« Son Düzenleme: 26.11.2022 22:14 Hexa »

#4 - 26.11.2022 22:22
Mekanıma gelip yere tükürerek küfürler edersen sana sıkmam durduk yere olmaz. İkinci olarak benim sana sıkmam, veyahut aramızda geçen herhangibi bir tartışma rolü, brawl, çatışma adımı biliyor olman anlamına gelmez. Sana rolde adımı söylemedim. Üçüncü olarak PERLA PUB adı altında atılan hiçbir reklam vb. şeyde numaram adım geçmemiştir.
« Son Düzenleme: 26.11.2022 22:24 Infullancent »

#5 - 26.11.2022 22:46
Mekanıma gelip yere tükürerek küfürler edersen sana sıkmam durduk yere olmaz. İkinci olarak benim sana sıkmam, veyahut aramızda geçen herhangibi bir tartışma rolü, brawl, çatışma adımı biliyor olman anlamına gelmez. Sana rolde adımı söylemedim. Üçüncü olarak PERLA PUB adı altında atılan hiçbir reklam vb. şeyde numaram adım geçmemiştir.

Mekanında durduk yere tükürmedim, ilk önce sen iş teklifimizi saygısızca red ettin daha sonra küfür ettin. Ayrıca bu meseleyi ben unutmuştum bile fakat sen her mekanında tükürene Deagle çekip sıkıyor musun? Her neyse numara konusuna gelicek olursak reklamdan demedim zaten Perla Pub'dan dedim. Birliğimizden biri gidip barmeninizden numaranı aldı.

#6 - 26.11.2022 23:04
O zaman bir yetkili sizden barmenimizden numaramızı aldığınızın SS'ini isterse bunu atabileceksiniz. Ve mekanıma girip tükürüp küfür etmen normalmiş gibi savunmanı anlayamadım. İkinci olarak bunlar bir kenara bir pub da arkadaşınız Marco Santoro eski karakteri ile birliğimdeki "Madonna" isimli kız oyuncuya karşı asıldı gözümüzün önünde bir italyan mafyasına dahil kadın bir kişiye karşı ters gözle bakılmasının cezası kesin ve nettir. Size ateş açmamınızın diğer nedenide budur. Kimseye durduk yere ateş açmadık.

#7 - 26.11.2022 23:05
Ve ayrıca şunada açıklık getireyim. Sen bana teklifi anlattın mekanıma gelerek bende ayağa kalkarak R19'um olan Holsen'e pasladım meseleyi OOC işlerimden ötürü afk kalmam gerekiyordu. Rolde afk kalmamak için toplantı odasına geçtim, Sizde küfür edip yere tükürdünüz. Bende toplantı odasından çıkarak size karşı rolsel bir tavır koydum. Durduk yere değil yine gördüğünüz gibi.

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#8 - 26.11.2022 23:13
Selamlar.

Bir organizasyonun liderisiniz ve sizi birilerinin bu organizasyonun lideri olarak tanıması mümkün. Birlik hikayesi de karakterinizin soyadından oluşuyor. İsminizin bilinmesi gayet doğal ve olası.

Ceza verilmeyecek.