Konu: Maske_24447, Maske_25205 - Ortak Nezaket, Meslek Esnasında İllegal Rol  (Okunma sayısı 275 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 25.11.2022 05:16
@Osfk adına; sanal mafya değiliz bilen biliyor, üslubunu düzelt. Supportlar Allah değil her şeyi bilmeleri gerekmiyor.
Dini terimleri ortaya atmana gerek yok, savunman bu kadarsa kalsın kardeşim. Daha fazla olayı saptırma, bırakta sonuçlansın. :)
Şikayetle alakan yok, ben adamın savunmalarını yazıyorum

#11 - 25.11.2022 12:53
Justies adına: Orada aracına sadece sıkmışım, aracını Pony sanıp meslek yaptığın ilk başta aklıma gelmedi. Çete ve Mafyanın rotaları farklı. Seni düşürdüğümün ssi varsa atabilirsin yetersiz kanıt
« Son Düzenleme: 25.11.2022 12:55 van der godefroy »

#12 - 25.11.2022 19:54
@Eswiper ;Aracıma da sıksan, bana da sıksan ben meslek yapıyorum buna engel oluyorsun. Üstelik araç artık bilindik bir araç üstünde logo var ve herkes aynı rotadan aynı araçla gidiyor. Mesela ben mafya mesleğini yapmadım ama Burrito olduğunu biliyorum, bunu sende bilmeliydin. Beni düşürüp düşürmemen önemli değil, meslek yaparken benimle illegale giriyorsun ben sana herhangi bir şey dememişken hemde. Kanıtlar bence gayet yeterli, sonuçlanabilir. İyi forumlar, iyi günler.

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#13 - 25.11.2022 20:22
Karakterler ceza alacak.

Kural net bir şekilde kuraldır, henüz illegal mesleklerle ilgili bir kural yok. Bu kuralın olmaması da şu an halihazırda olan kuralın geçerliliğini sürdürmesi demek oluyor.

Ayrıca @Justies yaptığınız şey gayet rahatsız edici bir şey. Bu tarz hareketleri sürdürmemelisiniz. Tekrarı halinde en ağır cezayı alacaksın. Bunun bir rol oyunu olduğunu unutmayalım.