Konu: dm - retarted rp (çok ayıp)  (Okunma sayısı 146 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 22.11.2022 03:06

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Joseph_Makhacev @Unban Terminus  - Mariane_Nocturnal @DERDEAM

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 00.17 civarı

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: retarted rp - dm

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: adamlarla barış yaptık ben mahalleden geçiyordum durduk yere küfür edip sıktılar (çok ayıp)

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://resmim.net/cdn/2022/11/22/u3Hvn.png - https://resmim.net/cdn/2022/11/22/u3k3y.png

Ek açıklamalar(varsa): ic ooc paul king uyarmasına rağmen hala yoldan geçene ateş ediyorlar çok ayıp

#1 - 22.11.2022 03:12
gerçekten çok ayıp gidecek adama sıkmışsınız bana bir şey getiriyodu adam

#2 - 22.11.2022 03:13
düşman birliğin hoodundasın ve eli silahlı 50 tane düşman birlik üyesi var korkusuzca arkalarından geliyorsun, kovuyoruz seni gitmiyorsun hala (niye küfür ediyorsun?) vs diyip kendince garip şekillere giriyorsun, yanına gelip üçten geriye sayıyorum yerinden hareket etmiyorsun ve vuruyorum ayıp olan nedir

#3 - 22.11.2022 03:14
bizim arkamızda durası mı geldi bi anda sana bir şey getirirken tüh sansa bak

#4 - 22.11.2022 03:15
Sadece oradan geçiyordum, neden küfür ediyorsunuz dedim ve direk küfür edip ateş ettiniz. Yakıştıramadım çok ayıp..

#5 - 22.11.2022 03:15
ya bakın bu bertuzzide neden böyle kardeşim birisi şikayer açıyor ve birisine şikayet açılıyor tüm bertuzzi alakalı alakasız gelip yazı yazıyor. Rahat uyuyamıyor musunuz salın şu hareketleri artık

#6 - 22.11.2022 03:16
Sadece oradan geçiyordum, neden küfür ediyorsunuz dedim ve direk küfür edip ateş ettiniz. Yakıştıramadım çok ayıp..
videosunu yarın @TuskIsGod atar baya orada bizimle duruyon bekliyon takılıyon birkaç dk boyunca yönetimi kandırmaktan ceza almanı istiyorum video gelince, iyi gclr krdsm
birde mümkünse pmi karalamadığın halini atar mısın lütfeen
« Son Düzenleme: 22.11.2022 03:18 Unban Terminus »

#7 - 22.11.2022 03:17
ya bakın bu bertuzzide neden böyle kardeşim birisi şikayer açıyor ve birisine şikayet açılıyor tüm bertuzzi alakalı alakasız gelip yazı yazıyor. Rahat uyuyamıyor musunuz salın şu hareketleri artık
sussana kanka olayla alakam var yazdım niye ağlıyorsun her gönderide

#8 - 22.11.2022 03:18
videosunu yarın @TuskIsGod atar baya orada bizimle duruyon bekliyon takılıyon birkaç dk boyunca yönetimi kandırmaktan ceza almanı istiyorum video gelince, iyi gclr krdsm
hayirli geceler unban terminus arkadasim

#9 - 22.11.2022 03:19
hayirli geceler unban terminus arkadasim
tsk ederim aslan dostum