Konu: David Rahmani - Birden fazla kural ihlali. 15.11.2022  (Okunma sayısı 179 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 22.11.2022 00:44

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @ciotheking David_Rahmani

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15.11.2022 22:17

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM - Onaylı bölge ihlali - Hile

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Birliğimin onaylı hood sınırında rol yaparken birden bire karakterim yere düştü, ne merminin geldiği yön görüldü ne şahıs, gördüğünüz gibi ekranıma düşen hiç bir emote yok., karakter ile bir rolümde yok.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşın hile olduğunu düşünüyorum, çünkü ateş açarken hiç bir şekilde ortalıkta kendisi yoktu, etraftaki herkes baktı.
OOC scillerine bakarsak burayı rol için değil dm/trolling için kullandığı belli oluyor.

Kişinin diğer oyuncuların keyfini bozup zevk aldığını düşünüyorum.

#1 - 22.11.2022 01:11

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @ciotheking David_Rahmani

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15.11.2022 22:17

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM - Onaylı bölge ihlali - Hile

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Birliğimin onaylı hood sınırında rol yaparken birden bire karakterim yere düştü, ne merminin geldiği yön görüldü ne şahıs, gördüğünüz gibi ekranıma düşen hiç bir emote yok., karakter ile bir rolümde yok.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşın hile olduğunu düşünüyorum, çünkü ateş açarken hiç bir şekilde ortalıkta kendisi yoktu, etraftaki herkes baktı.
OOC scillerine bakarsak burayı rol için değil dm/trolling için kullandığı belli oluyor.

Kişinin diğer oyuncuların keyfini bozup zevk aldığını düşünüyorum.

Kanka düşman birliginizdeyim bence sıkmam gayet normal orada 6-7 kişi idik zaten, illa vurulur iken vuran kişiyi görmek gibi bir kaide yok ayrıca (çatıdaydım). İyi geceler. @Theon @sky361

#2 - 22.11.2022 01:12
Kendi görüntülerim mevcut ise yarın akşam atarım.

#3 - 22.11.2022 01:28
Pekala kanıtların varsa bekliyorum, biz etrafta kimseyi göremedik, 3. Yazılımdan ceza almanda şüphelendirdi biraz.

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#4 - 22.11.2022 21:51
Olası bir savaş durumunda vurulmanız gayet doğal. Kişiyi görmemeniz de o kişinin hile olması için yeterli bir şüphe değil. Hood baskınında vurulmuş olmanız gayet normal yani.

Ceza verilmeyecek.