Konu: [02.08.2022 - Alice Leonidovna] Powergaming  (Okunma sayısı 79 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.11.2022 19:33

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @TheAlpha Alice Leonidovna

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21.11.2022 18.35

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Powergaming
3.1. Sistemlerin rol ile desteklenmesi: Sunucu sistemleri oyuncuların rollerine kolaylık sağlamak amacıyla geliştirilmiştir. Sistemlerle etkileşimde bulunurken mutlaka rol ile desteklemelisiniz.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Camları kapalı iken aracı ile müessese önünde sıfır çiziyor, ona hakaret etmemizi camları kapalı iken duyuyor, ki camları açık olsa dahi motora güç bindiren destek unsuru açık bir aracın motorunun sesi, doğrudan lastiklerin asfaltta, betonda çıkardığı tüm bu ses ve aracın süratinden kaynaklı bir şekilde dışarıdaki normal tonda bir sesin anlaşılamaz olarak nitelenecek olması detaylarını bir kenara bırakıyorum, ve yetmezmiş gibi bir de aracının plakasının gizli olduğuna dair rol yapıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/nyifwr

Ek açıklamalar(varsa): Videoyu tam ekranda izleyin, garip bir şekilde küçük boyutta izlenmiyor, ilginç bir şeyler olmuş

#1 - 21.11.2022 19:43
Amacım orada PG yapmak değil, aracımın camları açık.  Ses tonu duyulabilir.

#2 - 21.11.2022 19:44
PG yaptığımı düşünmüyorum, arkadaştanda hatalı bir rol yaptıysam özür diliyorum. Savunmam bu kadar, sonuçlanabilir.

#3 - 21.11.2022 19:46
Kendi özel araç modumda, aracın camları açık gözüküyor. Sonra /acam 1 attığımda ise kapalı olduğunu görüyorum.

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#4 - 22.11.2022 03:37
Tolere edilebilecek bir durum. Tekrarında ceza alabilirsiniz @TheAlpha bu konuda dikkatli olmanızı öneririz.