Konu: Bob Side DM  (Okunma sayısı 220 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.11.2022 14:33

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Bob_Side @Ares_Black
Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20.11.2022 14.02

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Dixie Bailey karakteri ile Güvenli bölgede Bob Side isimli arkadaşımızın papağanlı ve katanalı gezmesi ile dalga geçtik, Bob Side karakteri kendisini Polat Alemdar sandığı için bana racon kesmeye kalktı, küfür bile kullanmadan ona kurduğum cümleler şunlar; "Sen kimsin? Benim adım bu, soyadım bu. Seni tanımıyorum, seni ilk defa gördüğümde çok utandım." kelimelerini kullandım ve arkadaşımızın racon kesmeye ihtiyacı olduğu için GBI'dan ayrıldıktan sonra beni takip etti, Rodeo Bertuzzi hoodunda inip konuştuk, ekibin kim diyor, seni ilgilendirmez dediğim için bana ateş açıyor, yaptığı ihlal belli. DM peşinde koştuğu apaçık ortada.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Güvenli bölgede yaptığımız rolün tam chatlogu yok, ufak bir kısmını bulup ss aldım, yukarıda görebilirsiniz, arkadaşın yaptığı rol çok saçma, gerekli cezayı almasını talep ediyorum.

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Bob_Side @Ares_Black

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Dixie_Bailey @Heroldina

« Son Düzenleme: 22.11.2022 17:45 Jerusalem »

#1 - 20.11.2022 16:19
Market caddesin'de kişilerle rol yapmak için yanlarına gidiyorum, Patrick_Callahan isimli karakter yanıma yaklaşıp kuşlarıma küfür etmeye başlıyor. Bende geri çekiliyorum "küfür edersen iyi olmaz" diyorum. Sonrasında kişilerle tanışmak için isimlerini soruyorum ancak Patrick isimli karakter bana "çok mu merak ediyorsun" diyor. Bende karşılık olarak ona cevap veriyorum bunlar chatlog ss'lerimde mevcut. Kişiyle konuşup olayı bitirmek için yanına gidiyorum, kişiye hangi ekipten olduğunu soruyorum ancak bana ters cevap veriyor. Sormaya devam ettim ve ters cevap vermeye devam etti, bende güvenli bölgede yaptığı kışkırtma ve aşşağılama rolleri karşılığında kişiye ateş ediyorum.  Attığım chatlog SS'lerinde kişi "orospu evladı" diyerek türkçe terim kullanıyor.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          
« Son Düzenleme: 20.11.2022 23:02 Ares_Black »

#2 - 20.11.2022 16:58
Yaralı durumdayken /hasarlar logunu alsaydın, bir nevzi haklı olabilirdin. Yetersiz kanıttan şikayetin red yiyebilir.

#3 - 20.11.2022 18:13
Dediğin gibi güvenli bölgede, sana hakaret etmiyorum. Kuşlarınla dalga geçiyoruz, bana ismimi sorduğunda sana çok mu merak ediyorsun diye soruyorum, bu terslemek olmuyor. DM atmak istediğini sende gayet iyi biliyorsun bende. Sonuçlanabilir.

#4 - 20.11.2022 22:54
SS'lere bakmanı öneririm dostum.

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#5 - 22.11.2022 03:39
Lütfen şikayeti şablona uygun olarak düzenleyin. @Jerusalem

https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=394.0

#6 - 22.11.2022 17:45
@KSZ Düzenlendi.

#7 - 22.11.2022 19:57
Birkaç dakikalık karşılıklı atışmadan sonra direkt olarak silahınıza sarılıp terör estirmeniz doğru bir davranış değil. Bob Side karakteri DM kapsamında ceza alacak.

Ek olarak, @Jerusalem üzerinde katana taşıyan bir karakterle konuşurken korku rolü yapmalısınız. Bu konuda inceleme altında olacaksınız.