Konu: Keenan_Spencer - Kenvante_Willy RK kural ihlali - aktif rolde q  (Okunma sayısı 391 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.11.2022 02:28

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Keenan_Spencer Kenvante_Willy

Olaya dahil olan şahit karakter adı: AGB üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Keenan adlı karakteri vurduktan sonra, arkadaşı gelip bize sıkıyor. Bunda herhangi bir problem yok. Fakat bir süre sonra Keenan adlı arkadaş Rk'lı olduğu halde gelip bana tekrardan sıkıyor. Sıktıktan sonrada q atmayı ihmal etmiyor. Çete üyelerim bunun üzerine Kenvante'yi vuruyor ve Rk'lı hale getiriyor. Fakat ne hikmetse arkadaş ooc kin yapıp gelip beni Rk'lı bir şekilde vuruyor. Daha sonra arkadaşta yine q atıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Keenan'in vurulma ss'i.   
Rklı olduğu halde beni vurduğu ss, hasarlarda gözüken  tarihler çok yanlış, sağ altta her şey görülüyor zaten.
Kenvante adlı karakterin vurulma videosu.
https://streamable.com/hg5uj2
Rk'lı halde beni vurduğunun ss'i. Şikayeti hazırlarken arkadaş sanırım biraz fazla kinlenmiş, mahallede duran herkese rklı halde sıkıyormuş. Kanıtlar; Beni vurduğu ss;
 Birlikten arkadaşı vurduğu ss;

Keeanan'in q attığına dair kanıt; https://i.hizliresim.com/oitod0q.png Sol üstte görülebilir sıktıktan sonra q attığı.
Kenvante'nin q attığına dair kanıt; https://i.hizliresim.com/hg2tyv3.png Sol üste bakınca görebilirsin.

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaş sözde bana pm'den ooc kinlik durum yok, ic ic'de kalır demişti ama pek öyle görünmüyor  :garip: . En ağır cezaları almalarını istiyorum.

« Son Düzenleme: 19.11.2022 03:51 farukt8 »

#1 - 19.11.2022 02:31
Şahitliğimi onaylıyorum. Kişi defalarca rklı olmasına rağmen Trollemeye ve Rk Kural İhlali yapmaya devam etti. Aktif rolde q atarak ihlaller zincirine devam etti. Alabileceği en ağır cezayı almasını talep ediyoruz. İyi forumlar.

#2 - 19.11.2022 02:39
Şahitliği onaylıyorum. Caydırıcı cezalar en güzeli. Yeni dönemde bu tarz oyuncuların olması bayıyor. Rolleri karakterimizle yaparız ama bu bazı arkadaşlar için geçerli olmuyor sanırım. Olayları OOC'e çekmeye gerek yok, bunda hemfikiriz. İyi roller dilerim.  :vays: :nays:

#3 - 19.11.2022 02:51
Şahitliğimi onaylıyorum.

#4 - 19.11.2022 03:31
Şahitliğimi onaylıyorum.

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#5 - 19.11.2022 07:09
@ZerunA @wix17k en kısa sürede savunmanızı yapın.

#6 - 19.11.2022 09:29
Merhaba, zaten seni düşürüp kaçıyorum ve evime giriyorum. Sonrasında modlarım sebebi ile crash yiyorum evde modlarımı düzeltim 3 4dk içerisinde geri giriyorum. Pc formatlanıyor bitince kanıtları atacağım.

#7 - 19.11.2022 09:32
Ooc kin mi r20 niz beni savaşlara çağıram kişi zaten ooc kin gibi bir şeyim olsa sizin ile ortak iş yapmazdım. Her şeyi ooc kine bağlamanız üzücü.

#8 - 19.11.2022 09:33
Rk olayına karşı bir savunmam yok, o konuda özür dilerim işlem uygulanabilir.

#9 - 19.11.2022 15:19
Ooc kin mi r20 niz beni savaşlara çağıram kişi zaten ooc kin gibi bir şeyim olsa sizin ile ortak iş yapmazdım. Her şeyi ooc kine bağlamanız üzücü.
Rk'lı bir şekilde mahallede duran kişileri vuruyorsun kanka. Bunun altında başka ne yatabilir?