Konu: 17/11/2022 - Shane Dixon - Hile Kullanımı  (Okunma sayısı 360 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.11.2022 12:05
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Shane Dixon @Clax
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @-
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17.11.2022, 18:11

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 17.11.2022 tarihi, saat 18:11 civarında Idlewood bölgesinde yolda giderken Shane Dixon karakteri oyun hızını hile ile arttırmış ve arabayla anormal bir biçimde önümden geçip gitmiştir.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle
&ab_channel=Meloshin

Ek açıklamalar(varsa): Videoyu 0.25 hızında izleyince net bir şekilde anlaşılıyor.

#1 - 20.11.2022 04:34
sende bunny yapiyon ::)

#2 - 20.11.2022 10:06
Öncelikle selamlar, iyi forumlar.
  Dostum videoda görüldüğü gibi sanki ışınlanarak gidiyorum yani idlewood'daki lagdan dolayı ben takıla takıla gidiyordum ve sende bunu bir anda gördüysen
 ışınlanmış ya da çok hızlı gitmiş olabilirim. Harici bir hile kanıtı gözüktüğünü düşünmüyorum çünkü öyle bir yanlamayla o viraja girersen duvara toslarsın ama
 duvara toslamadan dümdüz gitmişim video da görüldüğü gibi. Ayrıca sadece bu videonun yeterli olmadığını düşünüyorum ekstra bir görgü tanığı ya da log
 kontrolü yapılabilir herhangi bir hile kullanımında bulunmadım. O saatlerde takıldığım arkadaşlarım @inf ve @C3ycey bunu onaylıyacaktır, iyi forumlar dilerim.
« Son Düzenleme: 20.11.2022 10:09 Clax »

#3 - 20.11.2022 10:16
İyi forumlar, arkadaşımı IGS'de bekliyordum bir hile söz konusu olduğunu düşünmüyorum çünkü benim yanıma gelirken ışınlanmıyordu ya da bu kadar hızlı değildi. Bu kadar hızlı olsaydı IGS'nin virajında drift atamazdı.

#4 - 20.11.2022 11:22
böylesi bir lagın mümkün olduğunu düşünmüyorum, drift cleosu ve gamespeed kullandığın açık açık belli

#5 - 20.11.2022 14:07
İyi forumlar, arkadaşımı IGS'de bekliyordum bir hile söz konusu olduğunu düşünmüyorum çünkü benim yanıma gelirken ışınlanmıyordu ya da bu kadar hızlı değildi. Bu kadar hızlı olsaydı IGS'nin virajında drift atamazdı.
Ve Ardından o kadar topluyamazdı, düz gidemezdi. Shane nede olsa arkadaşımız, herşeyin göz önünde bulunsun. En iyi öyle sonuçlanır.

#6 - 20.11.2022 14:20
Karakterim zaten PD den devamlı olan kaçan yarışçı bir karakter. Fujin_Namikawa yani eski karakterimin sicilindende, bu karakterimin sicilindende belli olmakta. Speed vb açsaydım senden önce onlar şikayet açardı. Kullansaydım PD den kaçarken kullanırdım, PD arkadaşlar bana hak verecektir. Onun dışında tekrar hile kullanmadığımı söylüyorum.Sunucunun genel lagıdır veya sadece sende öyle gözükmüşümdür. Kararı yöneticiye bırakalım, tarafımca başka ileti gelmeyecektir. İyi forumlar. (Videonun çekildiği tarihe bakarsak sunucuda genel laglanmaların bulunduğu zamanlar içerisinde çekilmiş. Tekrar, tekrar söylüyorum herhangi bir hile kullanımında bulunmadım.)
« Son Düzenleme: 20.11.2022 17:27 Clax »

#7 - 20.11.2022 14:53
&ab_channel=Meloshin

tam olarak gamespeed kullanan bir kişinin dışarıdan görünüşü

ayrıca arkadaşın seni idlegas'da bekliyormuş ama sanırım yolu karıştırdın :)

#8 - 20.11.2022 15:04
0.25'de izleyince gayet net anlaşılmakta, böyle bir lag olamaz   :D :uzi: :uzi:

#9 - 24.11.2022 06:51
Aracı o hıza getirmek için gamespeed kullanılması durumunda kontrol oyuncuda olmaz, araba kontrolsüz hareket eder. Verilen zaman aralığında hile logları incelendiği zaman herhangi bir olumsuz kayda ulaşılmadı.

Hile kullanımı bulunmuyor. Lag.