Konu: 14.11.2022 Ryan Godrone TELEPORT  (Okunma sayısı 473 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.11.2022 00:21
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ryan Godrone @Jeux
Olaya dahil olan şahit karakter adı: video
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14.11.2022, 23:39

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ryan Godrone adlı kişiyi kovalarken motordan düşüyor ve direkt kayboluyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

oyuna son giriş zamanı: GösterGizle

23:39'da teleport attığı video: GösterGizle

Oyunda olduğunun kanıtı 23:56 ID yine aynı: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Video ya da SS olarak savunma yapılırsa çok hoş olur.
« Son Düzenleme: 15.11.2022 00:46 Theon »

#1 - 15.11.2022 00:56
Madelyn Caron karakteri motoru sürerken duvara çarpıyor ve arkasından map buguna düşüyorum.

Spoiler: GösterGizle

Savunmam bu kadar sonuçlanabilir.

#2 - 15.11.2022 00:56
@MiniBoys11  savunmamı doğrulayacaktır.

#3 - 15.11.2022 01:05
Ryan Godrone savunmasını doğruluyorum duvara çarptım ve kendisi map bugunu düşmüştür saygılar. @Jeux

#4 - 15.11.2022 01:08
Motordan Madelyn karakteriyle aynı anda ve aynı şekilde düşüyorsunuz, Ryan motor üstündeyken map buguna düşüyor, Madelyn aynı konumda kalıyor. Attığınız 2. SS'te ise düştüğünüz bölge LV'de bulunan köprüyü gösteriyor, haritadan da anlaşılmakta. Belki de kendinizi TP yoluyla yer altına gönderip buga düştüm diye bahane uydurdunuz. (?) Detaylı bir şekilde yetkilinin incelemesi daha sağlıklı olacaktır, iyi forumlar.
« Son Düzenleme: 15.11.2022 01:12 Theon »

#5 - 15.11.2022 01:15
Motordan Madelyn karakteriyle aynı anda ve aynı şekilde düşüyorsunuz, Ryan motor üstündeyken map buguna düşüyor, Madelyn aynı konumda kalıyor. Attığınız 2. SS'te ise düştüğünüz bölge LV'de bulunan köprüyü gösteriyor, haritadan da anlaşılmakta. Belki de kendinizi TP yoluyla yer altına gönderip buga düştüm diye bahane uydurdunuz. (?) Detaylı bir şekilde yetkilinin incelemesi daha sağlıklı olacaktır, iyi forumlar.

Sunucuda herhangi bir karakter map buguna düştüğünde SS'de bulunduğum yere düşer. Tüm oyuncular bunu bilir.  Daha fazla ileti atmayacağım, zaten gönderdiğin videoda da her şey gözüküyor.

#6 - 15.11.2022 01:47
Savunma kanıtlarınızı bir gözden geçirdiğimde hiç yaralıya düşmediğinizi hatta can barınızda bile değişiklik yaşanmadığını fark ettim. Bu da TP şüphesini daha da arttırmakta, ekstra farklı bir yorumum bulunmuyor. Başka ileti gelmeyecek, yetkili kararı

#7 - 15.11.2022 13:06
Bugün tekrardan şikayeti incelediğimde şöyle bir konuya kanaat getirdim. Olaya senin açından bakmak gerekirse, ne olursa olsun, ortada aktif bir rol dönüyor. Map bugına düşünce bizleri PM üzerinden bilgilendirebilirdin, sonrasında role devam edebilirdik. Neden bunu yapmadın? Burada rolden kaçma durumu bulunuyor. Ki map buguna düştükten sonra belirli bir süre oyunda bekledin, kendinde bunları SS'ler ile göstermişsin zaten. Şikayeti inceleyen yönetici bunları göz önünde bulundurursa sevinirim, iyi günler.

#8 - 21.11.2022 17:56
Savunma yeterli.