Konu: [14.11.2022] Zarya Bogdanova - Ortak Nezaket  (Okunma sayısı 81 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.11.2022 00:12

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Zarya Bogdanova @ALEGRİA

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Guero_Guzman @SamuelLogan

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14.11.2022 - 23:47:55

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
2. Ortak Nezaket
- Hatalı emote kullanımı: Karşı tarafı OOC tahrik edecek şekilde /me /do gibi komutları kullanmak (/me salağa bakar. /do Çirkin adamdan rahatsız olmuştur. gibi)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişilerle rol içerisindeyken arkadaş "çingeneye bakar." diye bir emote verdi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 15.11.2022 00:47
Merhaba, şunu söyleyebilirim ki bu şikayet hk. Şaşkınlık içerisindeyim. Çingenelerin ayrı bir kültürü vardır, en basiti bende emote bazında bunu şekillendirdim. Burada bir kural ihlali göremiyorum. Ek olarak bir nefret göstergesi olduğu da açık bir şekilde ortada.

Bu linki inceleyerek çingeneler hk. bilgi alabilirsin: https://tr.wikipedia.org/wiki/%C3%87ingeneler

detaylı ortaya karışık ve bir art-niyet beslemeyen bir emote vermeye çalışmıştım..

#2 - 15.11.2022 09:09
Şikayet incelendi.

Karakter Hatalı Emote sebebiyle cezalandırılacak. Sunucuda oynayan kimseye kültür dahi olsa onların rahatsız olabileceği şekilde emote veremezsiniz. Üstelik emotelerinizi bu şekilde tutmanız hatalı, o anda kimin sizin bahsettiğiniz "çingene" olduğunu uzaktan gelen bir kişi bilemez. Şikayet Kapatıldı.