Ian karakteri benim. Öncelikle iyi akşamalar beyler ve kardeşlerim. Arkadaşımla bir rolden çıktık, kendisine rol görütülerini alıp almadığını sordum ve sual ettim. Arkadaşım ise gerek yok şeklinde geri dönüş vererek oyundan çıkış sağladı. Yaklaşık 2 dakika boyunca alt tab'da kaldım oyuna döndüğümde karşımda araba vardı, karakterim davayı çaktı ve tabanları yağladı ileriye doğru koşarken chicken runner yapmamak adına olduğum yerde durdum kardeşlerim nede olsa bir silahtan koşarak kaçamam bu saçma bir rol olurdu, olduğum yerde durarak bekledim ve vuruldum. Arkadaşım, bu kardeşler gelmeden önce sunucudan çıkış sağlamıştı zaten. Rolümüzü bitirip arkadaşım çıkış sağladı ve ardından siz beni düşürdünüz, diyelim ki sizin dediğiniz şekilde olaylar mesken oldu kardeşlerim o zaman klavyenin üst konumunda bulunan "F8" tuşuna basarak ekran görüntüsü alıp kendi, ekran görüntünüz ile şikayet oluşturabilirdiniz. Benim kendi aldığım ekran görüntüsü ile bana karşı şikayet açılması garip. Ayrıyetten chatlog'da saat ve dakikalar mevcut değil yani anlıyacağınız gibi yetersiz delil kardeşlerim. İyi akşamlar, Tanrı hepimiz için güzel bir dünya oluştursun.