Konu: Gişe Kural İhlali (13.11.2022 15:10) Alice_Leonidovna  (Okunma sayısı 150 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.11.2022 19:00

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Alice_Leonidovna @TheAlpha

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13.11.2022 15:10

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Gişe kural İhlali

Alıntı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba bugün 15:10 sıralarında meslek yaparken arkadaş geliyor ve benim gişemden geçiyor. Eğer kanıtı saçma bulursanız gişeden geçtiği sırada arkadaşın chatine bakarsanız evinirim eğer gişeyi açmış olsaydı orada mesaj düşerdi fakat hiçbirşey yok çünkü benim gişemden geçiyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/42lepn

Ek açıklamalar(varsa): Cezalandırılmasını istiyorum.

#1 - 13.11.2022 19:32
Hahahaha buna çok güldüm. Arkadaşa ben 2 kez şikayet açtım 1.sinde uyarı aldı, 2.sinde ceza aldı (350DK) O yüzden bir OOC içerlenmiş arkadaş. Kayıt benim kayıdım hudlardada gözüktüğü gibi. Video kaydı benim , savunmam bu kadar. Arkadaşın gişesinden falan geçtiğim yok. Hızlı giderken N ile gişeler açıldığından bir anda gişeyi açtım ve ilerledim. İyi forumlar herkese, iyi akşamlar.
« Son Düzenleme: 13.11.2022 19:37 TheAlpha »

#2 - 13.11.2022 19:34
Hahahaha buna çok güldüm. Arkadaşa ben 2 kez şikayet açtım 1.sinde uyarı aldı, 2.sinde ceza aldı (350DK) O yüzden bir OOC içerlenmiş arkadaş. Kayıt benim kayıdım hudlardada gözüktüğü gibi. Video kaydı benim , savunmam bu kadar. Arkadaşın gişesinden falan geçtiğim yok. Hızlı giderken N ile gişeler açıldığından bir anda gişeyi açtım ve ilerledim. İyi forumlar herkese, iyi akşamlar.
Gişeden geçerek gelmişsin, gişeyide kendin ödemediğine göre başkasının yani benim gişemden geçmişsin. Senin videonu kullanıyorum çünkü chati sansürleyerek açık vermeyeceğini sanmışsın, halbuki asıl sansürlemen gerektiği yeri sansürlememişsin. Önceki şikayetlerden bahsetmek yerine bu şikayete elde tutulabilir bir savunma yaparsan iyi olur.

#3 - 13.11.2022 19:37
Türkçe dersine ağırlık vermeni öneriyorum sana şuanda, tatilken. Okul ile alakam yok ama, bence biraz daha çalış. Çünkü okuman zayıf galiba.

#4 - 13.11.2022 19:38
@YDincer ile konuştum ben, sansürlü olan yerler arkadaşım ile özel. Seni hiç alakadar etmez. Gişe parası 50 dolar, eğer çok istiyorsan sana on katını vereyim. Ciddiyim :D

#5 - 13.11.2022 19:39
Türkçe dersine ağırlık vermeni öneriyorum sana şuanda, tatilken. Okul ile alakam yok ama, bence biraz daha çalış. Çünkü okuman zayıf galiba.
Konuşma üslubunuza dikkat ederseniz sevinirim, sonuçlanabilir.

#6 - 13.11.2022 19:40
@YDincer ile konuştum ben, sansürlü olan yerler arkadaşım ile özel. Seni hiç alakadar etmez. Gişe parası 50 dolar, eğer çok istiyorsan sana on katını vereyim. Ciddiyim :D
İhlal yapmanı değiştirmez, sonuçlanabilir.

#7 - 13.11.2022 19:41
Üslubluk birşey yok burada, çok içerlenmişsin canım kardeşim. Sonuçlanabilir admin bey.

#8 - 13.11.2022 20:23
Şikayet incelendi, üstte atılan video ile sabah açılan tickettan gelen sansürsüz resim karşılaştırıldığında ortada gişe kural ihlali olduğu açıkça görülüyor. Oyuncu gerekli kapsamda ceza alacak.

Sansür olayına gelirsek; Oyuncu şikayet kurallarında belirtildiği gibi, oyuncular sadece PM mesajlarını sansürleyebilirler. Direkt olarak Chatlog'u sansürlemeniz yanlış bir davranış. Bunu açıklığa kavuşturalım.

Bkz:
Alıntı
Kanıt
Kanıt içermeyen şikayetler incelenmez. İddia edilen kural ihlalini ispatlamak için şikayetlerde güncel kanıt bulundurulmalıdır. Güncel olmayan kanıtlar geçersiz sayılır. Kanıtlar üzerinde hiçbir şekilde düzenleme yapılmamalıdır. (Güncel saat ve karakter ismi ekran görüntülerinde yer almalıdır. Kişisel PM mesajlarınızı düzenleme yolu ile kapatabilirsiniz)

Yukarıda olan video'ya ithafen aşağıda bulunan SS ihlal durumunu doğruluyor. Orijinal SS (sansürlenmemiş) loglarda duruyor, şikayet sahibinin SS'i istememesini rica ediyorum.
Spoiler: GösterGizle

Şikayet kapatıldı.