Konu: Drake Winchester- 12.11.22 (Trolling, DM, Ortak Nezaket)  (Okunma sayısı 189 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 12.11.2022 20:15

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Drake Winchester @frombendis

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12.11.22 - 18:55

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Deathmatching, Güvenli Bölge İhlali, Trolling, Ortak Nezaket

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Gözaltı süreci içerisindeyken ic olarak animeden mi fırladın diye soru sordum, direkt küfür etti, küfürlü bir şekilde konuştuğu için tartışmaya girdik karakterimi yere düşürdü, illegal rol izni bile almadı, ki alınsa bile yasak, aradan 6 dakika geçti, tekrar kasıtlı olarak karakterimi yere düşürüp /b kanalından "mc" yazdı, o sırada rapor atmıştım yönetici geldi niye vurduğunu sordu, Yöneticiye /b kanalını kullanıp uzun sürede burada kalacakmışız, ben aptal mıyım hem zamanım hem elektrik faturam boşa gidiyor gibi saçma sapan şeyler söyleyip daha sonrasında "Bırakın kendi aramızda eğleniyoruz, koyun gibi oturmamızı beklemeyin" söyleminde bulundu, fakat böyle bir şey yok.
"
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: İkinci kez yere düşürüyor, ilkinde rapor atıyorum, yere düştükten sonra /b den "mc" yazıyor. 
Spoiler: GösterGizle

Raporuma bakan yönetici niye vurduğunu sorunca , rahat bırakmalarını, kendi aramızda eğlenmeye çalıştığımızı, aptal olmadığını hem vaktinin hem elektrik faturasının boşa gittiğini, koyun gibi oturup beklememizi beklemeyeceğinizi belirtiyor.

Ek açıklamalar(varsa): İhlaller açıkça ortada, rapora bakan yöneticiye tutumu ve yalan söylemesi, sergilediği troll davranışlar.

#1 - 12.11.2022 20:23
Yaptığı ihlaller göz önünde ve birden fazla, arkadaşın cezalandırılmasını istiyorum, yada elektrik faturasını ödeyelim.

#2 - 12.11.2022 20:31
24 saat içerisinde kanıtlarınız ile birlikte savunmanızı yapın.

#3 - 12.11.2022 23:34

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Drake Winchester @frombendis

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12.11.22 - 18:55

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Deathmatching, Güvenli Bölge İhlali, Trolling, Ortak Nezaket

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Gözaltı süreci içerisindeyken ic olarak animeden mi fırladın diye soru sordum, direkt küfür etti, küfürlü bir şekilde konuştuğu için tartışmaya girdik karakterimi yere düşürdü, illegal rol izni bile almadı, ki alınsa bile yasak, aradan 6 dakika geçti, tekrar kasıtlı olarak karakterimi yere düşürüp /b kanalından "mc" yazdı, o sırada rapor atmıştım yönetici geldi niye vurduğunu sordu, Yöneticiye /b kanalını kullanıp uzun sürede burada kalacakmışız, ben aptal mıyım hem zamanım hem elektrik faturam boşa gidiyor gibi saçma sapan şeyler söyleyip daha sonrasında "Bırakın kendi aramızda eğleniyoruz, koyun gibi oturmamızı beklemeyin" söyleminde bulundu, fakat böyle bir şey yok.
"
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: İkinci kez yere düşürüyor, ilkinde rapor atıyorum, yere düştükten sonra /b den "mc" yazıyor. 

Raporuma bakan yönetici niye vurduğunu sorunca , rahat bırakmalarını, kendi aramızda eğlenmeye çalıştığımızı, aptal olmadığını hem vaktinin hem elektrik faturasının boşa gittiğini, koyun gibi oturup beklememizi beklemeyeceğinizi belirtiyor.

Ek açıklamalar(varsa): İhlaller açıkça ortada, rapora bakan yöneticiye tutumu ve yalan söylemesi, sergilediği troll davranışlar.
Merhabalar, kişilerle rolsel olarak savaşta olduğumuz için gördüğüm yerde kişiye saldırmaya çalışıyorum. Bunu emotelerle gerçekleştirip uygun bir şekilde hallediyorum. Bunu yaptıktan sonra kişi /b'den "?" atıyor ve rol bölüyor. Sürekli roleplay ihlalinin gerçekleştiriyor.

Ek olarak burada yöneticiye karşı söylenen bir yalan yok. Yönetici orada attığım /b'leri görüyor zaten, bunu buraya yazman saçma orada gördü anlık sinir patlaması yaşıyorum ve admin bunu sakince karşılayıp ceza vermiyor. Ceza verdirmek için şikayet açman komik.

#4 - 12.11.2022 23:39

Buradaki ss'te ise kişinin bi anda çok alakasız bir şekilde karakterime laf atıp laf dalaşına girmesi çıkıyor. Sonrasında ise kişi dm adında şikayet açıyor, bu gerçekten hoş değil.

#5 - 13.11.2022 01:48
Senin roninden olduğunu bile bilmiyordum, ayrıca savaşta olmamız kelepçeli halde, güvenli bölgede 10 tane polisin içinde bana saldırmanı veya gözaltında yere düşürdüğün ihlali değiştirmiyor.
Agresif role giren rensin, animeden mi fırladın sorusuna verdiğin cevap bunu gösteriyor, ondan önceki gün polislerin içinde güvenli bölgede orospu çocuğu diyerek saldırıyorsun.
Dm adına tabi ki şikayet açacağım, ilk agresif rolü sen başlatıyorsun, /do illegal izni bile demeden karakterimi 2 defa üst üste yere düşürüp chattan wg yazıyorsun.
Diğer ekran görüntüsünde 10 polisin yanında kelepçeli halde Orospu Çocuğu diyip karaktere saldırıyorsun.
Genel Yetkiliye karşı tutumun zaten dalga geçer gibi, her şey göz önünde dostum, savunman ihlallerin çiğnendiğini değiştirmiyor.
« Son Düzenleme: 13.11.2022 01:50 Bacchus »

#6 - 13.11.2022 02:10
Senin roninden olduğunu bile bilmiyordum, ayrıca savaşta olmamız kelepçeli halde, güvenli bölgede 10 tane polisin içinde bana saldırmanı veya gözaltında yere düşürdüğün ihlali değiştirmiyor.
Agresif role giren rensin, animeden mi fırladın sorusuna verdiğin cevap bunu gösteriyor, ondan önceki gün polislerin içinde güvenli bölgede orospu çocuğu diyerek saldırıyorsun.
Dm adına tabi ki şikayet açacağım, ilk agresif rolü sen başlatıyorsun, /do illegal izni bile demeden karakterimi 2 defa üst üste yere düşürüp chattan wg yazıyorsun.
Diğer ekran görüntüsünde 10 polisin yanında kelepçeli halde Orospu Çocuğu diyip karaktere saldırıyorsun.
Genel Yetkiliye karşı tutumun zaten dalga geçer gibi, her şey göz önünde dostum, savunman ihlallerin çiğnendiğini değiştirmiyor.
Evet genel yetkili orada istese ceza keserdi zaten, neden olayı tekrardan böyle buraya taşıyorsun anlamış değilim? OOC Kin üzerine nezarethanede yumruklarını rastgele bana atıp trollüyorsun (bunu yanlışlıklada yapmıyorsun) Fakat ben miss click atınca bunu şikayet ediyorsun. OOC Kin beslemeye devam et dostum, gece yatarken sadece bu şikayete ne ekleyebileceğini düşün, yaratıcı ol ve onları ekle. İyi geceler.

#7 - 13.11.2022 02:18

Sanırsam karakterin Arap dostum, ciddiyim bak.

#8 - 13.11.2022 02:23
Bu attığım ss'ler senin OOC Kin'den ötürü açtığının kanâatına geliyor, buradaki sste ise senin ile pmden hiç konuşmamış olmama rağmen pm'den bana animeci yazman ve beni triggerlaman, ayıp. Bu şikayeti benim açmam gerekliydi sanırsam.

#9 - 13.11.2022 02:37
Şimdi bir video daha var kişinin sürekli vurup beni triggerlamasını destekleyen bir video, açıklamasını yapmadığım bir olay var. İlk yazıda kişinin canı 15'den az ve benim kas gücüm 17. seviye zaten 1 tane maus tıkına kişi yere düşüyor ve ben bunu "/b" üzerinden belirtip yanlışıkla yaptığımı söylüyorum. Şikayet açması mantıklı gelmiyor bana, saygılar, sevgiler.