Konu: Najeem_Cobb - Ahbay_Ahuja, DM  (Okunma sayısı 163 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 12.11.2022 13:30

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Najeem_Cobb @Umbrella  - Ahbay_Ahuja @Muratcan929

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhabalar, gece 1- 1.30 saatlerinde motorumla geziyordum anide crash yedim ve oyuna girer girmez bbu iki arkadas maskeli sekilde beni orada görüyor kişilerle illegal bir rolum alakam bile yok sadece oceana doğru sürüyordum. Önümü kesip ateş açtılar kaçırmaya çalışacaklardı fakat sanırsam kaçırmaktan vazgeçtiler. Amaçları saırsam oyun zevki ve huzuru kaçırmak birde marifetmiş gibi Youtube platformunda DM videosu yapıp içerisine beni vurdukları kesiti koymuslar cidden garip kişilikler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://cdn.discordapp.com/attachments/1010539489715834912/1040933764345368636/sa-mp-296.png
- Yaptıkları DM videosu ve benim vurulma anım dakika 1.04 Karşılık bile vermeye gerek duymuyorum bu arkadaşlara, çünkü sadece DM amaçları.

Ek açıklamalar(varsa): Amaçları sebepsizde DM atmak ve youtubeye video atıp havalı olmak, en ağır yaptırımı almalarını arz ederim, şimdiden teşekkür ederim. İyi forumlar.

#1 - 12.11.2022 13:43
Ahbay_Ahuja şikayette ismi yanlıs yazılmış. Abhay_Ahuja düzeltildi ismi. Harf karışılıklığı.

#2 - 12.11.2022 22:42
Abhay_Ahuja susturulmuş olduğu için ben yazıyorum.

Dostum amacımız DM değil, bana vur dediler vurdum gerisi sormadım, KHAMBATTA birliği olarak hard RP yaptığımızı bir kaç birlikte biliyor, aramızda olan sorunlardan dolayı savaş çıktı, bana vur dedikleri herkesi de vurdum, istediğim yere vidyo atarım atmam bu seni ilgilendirmez, senin yaşın kadar benim youtube da vidyolara çıkmışlığım var, DM vidyosu atıp da havalı olcak halim yok, Najeem_Cobb  adlı arkadaşım sık dedi sıktım savunmayı o yapacak, diyecek bir şeyim yok, cümlelerini düzgün kullan bir dahakine, garip kişiler fln ayıp oluyor ben senin yıkık kişiliğini sorgulamıyorum daha fazla savunma gelmeyecek, ceza verilcek ise de en ağır şekilde çekerim.

MB

*
v3 Oyuncusu
#3 - 12.11.2022 23:46
Bu g*t lalesine sıkın gibisinden bir şey demedim, orası ayrı. Savaş boyunca ronin hoodunda gezip durdun kardeşim sonra biz de seni dışarı vurduk bu kadar basit yalandan şikayet açarak yine haklı çıkıyorsunuz, klasik zaten 2 yıldır değişmeyen olay  :-* :-*

#4 - 12.11.2022 23:49
Pekala, güzel dm attın. Savunlarını yaptı sanırsam arkadaşlar, sonuçlanabilir.

MB

*
v3 Oyuncusu
#5 - 12.11.2022 23:53
aynen bro artık her savaşta ronin hoodunda durursun artık

#6 - 13.11.2022 01:12
roninle bir bagımı göster susucam savaşını bahane edip sık dediler diyip o bu diyip olaydan sıyrılamazsın  :-\

#7 - 13.11.2022 10:45
Savunmalar yetersiz bulundu, "vur dedi vurdum" ya da savaşta olmayan bir MC üyesini (sırtında rockerını görüyorsunuz, hangi kulübe bağlı olduğu belli) "hoodda gördüm" diyerek vurmak kabul edilebilir gerekçeler değil. Najeem Cobb ve Abhay Ahuja karakterleri DM kapsamında cezalandırılacak.