Konu: Federico_Frattesi  (Okunma sayısı 248 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 12.11.2022 12:51
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Federico_Frattesi  - @bgunes375
Olaya dahil olan şahit karakter adı:
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Federico Fratessi karakteri Lara karakterine aim tutarken mermileri Sienna karakterine gidiyor. Son anda sabit duruyor ve hileyi kapatıyor. Hasar yemeye başlıyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 13.11.2022 16:42
beşinci saniye dikkatli incelensin, şüpheli bir atış yok, senin ekranına yansımamış ama durduğum anda düşmüştüm ben zaten, birkaç saniye ayakta dikilmişim olarak gözükmüş ek olarak ne boş adamsın bu kadar hırsı mektepte göstersen ülkeye yararlı bir adam olurmuşsun

#2 - 13.11.2022 17:50
beşinci saniye dikkatli incelensin, şüpheli bir atış yok, senin ekranına yansımamış ama durduğum anda düşmüştüm ben zaten, birkaç saniye ayakta dikilmişim olarak gözükmüş ek olarak ne boş adamsın bu kadar hırsı mektepte göstersen ülkeye yararlı bir adam olurmuşsun
Şikayetin konusu yaptığınız atış değil, hasar yememe durumunuz. Videoda zaten açık ve net bir şekilde gözüküyor. Hakkınızda açılan 2. God şikayeti. Adminlerin göz önünde bulundurmasını istiyoruz. Ne tesadüftür ki hilen belli olmasın diye durup hileni kapatıyorsun ve arkasına düşüyorsun zaten. İyi forumlar dilerim. Oyun için yediğiniz şikayetten dolayı da bu şekildeki bir üslup problemini admin arkadaşlar göz önünde bulundurursa seviniriz. Değişitirmeye karşı önlem olarak alıntı yaparak yazıyorum.

#3 - 14.11.2022 18:20
Karakter yasaklandı.