Konu: Federico Frattesi  (Okunma sayısı 102 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.11.2022 16:07

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Federico Frattesi @bgunes375

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM & RK

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Federico karakteriyle gram alakam olmamasına rağmen evimde afk bırakmışken vuruluyorum, evin dışarısına çıktığımda Federico karakteri çatıdan atlayıp silah doğrultuyor, kısa bir konuşmanın arkasından tekrar rk'ya düşürülüyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
13:57'de RK'ya düşürülüyorum, Federico bunun bilincinde
Spoiler: GösterGizle

Federico karakteri tabir-i caizse evin çatısında nöbet tutup çıktığım anda çatıdan atlayıp silah doğrultuyor

Federico tarafından karakterim tekrardan RK'ya düşürülüyor

Ek açıklamalar(varsa): Mantıklı bir savunma gelirse şikayeti geri çekeceğim.

#1 - 11.11.2022 16:24
Selamlar dün Madison Chiesa'nın silah aldığı evi gördük ve çatışma çıktı hatta orada, bugün de tek tek Burnout üyelerini avlarken garajlarında kimsenin olmadığını görünce bildiğimiz evlerine baskın attık, yatakta seni görünce role girelim dedik AFK olduğunu anlayınca çıktık vurmuştuk o sıra ama hasarlar kaydını atarsan sana ben sıkmadım. Ardından tekrar eve gittim, senle güzel bir role girdiğimi sandım ama iki kişinin orda silah çekilmişken direnmeye çalıştığını görünce ihlalci olduğunu düşündüm ve direncini kırmak için sıktım. Kusura bakma dostum savunmam bu yöndedir, yoksa güzel gidiyordu rol.

#2 - 11.11.2022 16:31
Selamlar dün Madison Chiesa'nın silah aldığı evi gördük ve çatışma çıktı hatta orada, bugün de tek tek Burnout üyelerini avlarken garajlarında kimsenin olmadığını görünce bildiğimiz evlerine baskın attık, yatakta seni görünce role girelim dedik AFK olduğunu anlayınca çıktık vurmuştuk o sıra ama hasarlar kaydını atarsan sana ben sıkmadım. Ardından tekrar eve gittim, senle güzel bir role girdiğimi sandım ama iki kişinin orda silah çekilmişken direnmeye çalıştığını görünce ihlalci olduğunu düşündüm ve direncini kırmak için sıktım. Kusura bakma dostum savunmam bu yöndedir, yoksa güzel gidiyordu rol.
RK'lı olduğumun bilincinde olman gerekiyordu beni yaralıya düşüren Maske_41095, konuşan ise sensin bu da olay anında orada bulunduğun anlamına geliyor. Afk olduğum için hasarlar kaydını alamadım.

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#3 - 12.11.2022 13:40
Selamlar.

Karakter ceza alacak fakat yaralıyken yaptığınız rollere ekstra dikkat etmeniz gerekiyor. Ortada bir direnme durumu söz konusu, bu tarz rollerde uyum sağlamak zorundasınız. Rolde oluşan bir sorun sonucunda, role devam ettikten sonra oyuncu şikayetlerinden şikayet oluşturabilirsiniz.