OOC ve IC alımlarımız kısa süreliğine açılmıştır.
OOC Bilgilendirme
Selamlar, ViceRP sunucusunda yeni bir dönemin başladığını düşündüğümüz için kısa süreliğine OOC alımlarımız açık olacak. Birlik bölgemize 20-35 yaş aralığında İtalyan/Amerikan beyaz karakteriniz ile gelerek rol yapabilirsiniz, kendinizi birliğe dahil ettirebilirsiniz. OOC alım ile katılan arkadaşlarımız birliğe katıldıkları günden itibaren Özel şoför rolü, Tamirhane rolü, Barmen rolü yaparak rollerine başlayacaktır. Discord adresimiz oluşuma giriş sonrası bilgilendirme dahilinde verilecektir.
IC Yol ile Birliğe Katılım
-Hood civarlarında herhangi bir dükkana çalışan olarak girip bir süre sonra aramıza karışabilirsin.
-Araba için bir şoför gibi gelerek sonrasında oluşuma dahil olabilirsin.
-Arayışta olan bir genç/yaşlı olarak gelip birliğe belirli bir süre sonra dahil olabilirsin.
-Birlik içerisinden güvenilir birilerini referans gösterip bize katılabilirsiniz.
Katılım Sonrası Yapılabilecek Roller
Birliğe katıldığınız andan itibaren göze girebilmek için yapmanız gereken roller elbette var, bunları örneklendirerek sunuyorum. Eklemiş olduğum bizden silah tedarik edip satma rolünü tabii ki direkt olarak yaptırmayacağız. Belli bir aşamaya geldikten sonra ve oluşumda yer edindiğinizden itibaren uyuşturucu ve silah rollerine girişebilirsiniz.
-Bizden uyuşturucu tedarik edip belirlenen noktalarda bunu satışa çıkarabilirsiniz.
-Birlikte sevilen kişilerin yanlarında durup saygınlık kazanabilirsiniz.
-En önemli olan ise oluşumda insanlarla samimi bir muhabbet kurarak çevre edinebilirsiniz.
Öncelikle İtalyan Amerikan konseptinde rol yapıyorsanız, aileye girişiniz mutlaka bir tavsiye veya öneri ile olmak zorundadır. (Aileye girişten kastım Soldier olmak değil. Suç Örgütüne ilk dahil olma aşaması) Bir Soldier veya Caporegime sizi tanıyacağı zaman, doğrudan onun kapısına gidip "Sizinle çalışmak istiyorum, adınızı duydum. Her işi yaparım." tarzı bir konuşma size eksi yazacaktır. Bunun yerine Ailenin mekanında takılan adamlarla dost olmaya çalışmalı veya o mekanlarda iş bulmaya çalışarak kendinizi tanıtmalısınız. Aileye dahil olmak istiyorsanız en azından Soldier, Enforcer veya Caporegime rütbelerinin gözüne girmelisiniz. Bu sayede aile üyelerine sizi birisi tanıtabilir, "Bu benim dostum. Güvenilir adamdır." rolünü yapabilir. Bu söylenmediği sürece Cosa Nostra aileleri sizi kolay kolay içeriye kabul etmez. Çünkü bu ailelere girmek oldukça zordur, çıkmak diye de bir şey yoktur. İşlere bir kere bulaştıysanız çıkışı olmaz. Ek olarak Amerika Birleşik Devletleri hükümeti, birçok maddi kaynakla birlikte bu örgütlerin peşinde olduğu için, kapalı kutu haline çekilip oldukça zor şekilde aile alımları yapmaktadırlar. O yüzden size kefil olacak karakter bir nevi kendi canını da ortaya koymuş olur. Bunun SAMP'ta role uyarlanmış hali de dediğim gibi, sizi birisi tanıtmak ve kefil olmak zorunda. Bunun için de aile üyelerini bir şekilde öğrenip onlarla dost olmaya çalışarak, gözüne girerek, mekanda işler kovalayarak bunu gerçekleştirebilirsiniz.
OOC Alımlar İçin Discord Üzerinden Ulaşabileceğiniz Yetkililer
hugosayflavnesmoskitrosankarasefiri06
Görülmesi adına bir süre kilit.