Herkese hayırlı geceler. Oynadığımız oyunun eğlence amaçlı olduğunu düşünüyorum, siz değerli forum takipçilerimizin de eğlence için oynadığınızı çok iyi biliyorum. Daha önce VİCERP sunucusunda iki birlik daha açmıştım ve DM ve GUNRP tarzı rolleri aşırıya kaçan bir şekilde yaptıgımız için birliklerim kapatılmıştı. Di Piazza Criminal Organization, projemize başlayalı hemen hemen 10 ay oldu ve bu projemizde ailemize birçok insanla tanışıp yakın ilişkiler kurup ailemize kabul ettik. Bizim için eğlenceli ve birazda yıpratıcı bir süreç oldu bu süreç, ic olayları savaştan yerine rol yaparak konuşarak çözme tarafında adımlar attık tutumumuzu bu yönde sabitledik. Ne yazık ki son zamanlarda ic olarak girdiğimiz iki savaş, birliğimizin imajına ve tutumuna aykırı olsa da bazı şeyler ic de yaşanabiliyor. Bunların önüne geçmek emin olun birlik liderlerinin elinde olamayabiliyor. Projeye başlarken hedeflediğimiz mottonun dışına çıkılabiliyor, sonuçta oynadıgımız oyunun mekanikleri silahlı çatışma üzerine kurulu. Bazen bazı şeylerin önüne geçilemiyor ve bizzat ben olmak üzere birliğimizdeki oyuncular bu tarz rollerden rahatsızlık duyabiliyor. Şuan için yapmak için beklediğimiz dört adet hazır kendi yazmış oldugumuz hotline var, onları bile yapmak bizler için problem olabiliyor. Bu yazıyı yazma amacım, siz değerli takipçilerimize yola başlarken düşündüğümüz mottodan ayrılmış gibi bir imaj sergiliyor gibi görünmemiz. Tanıtımımızdaki toxic içerikli yazılar, gönderiler oluyor bu tarz yazılar başta ben olmak üzere birliğimizde oynayan oyuncuları çok rahatsız ediyor. Bizim Di Piazza Criminal Organization olarak, belirlediğimiz bir hedefimiz var ve bu hedefe doğru ilerlerken yaptığımız rollerden oldukça memnunuz.
Yapılan toxic yorumlardan da bahsetmek istiyorum, arkadaşlar bu tarz yorumları atıyorsunuz ve bizler yöneticilere şikayet ettiğimiz zaman yada yöneticiler gördükleri zaman yorumlarınız siliniyor ve emin olun yöneticiler gözünde bir eksi puan alıyorsunuz. Bunu daha öncede yaptınız yine aynısı oldu, bence yazmanın bir anlamı yok.
Ekstra olarak, ic yaşanmış bir rolü ooc taşımak yerine daha sıkı ilişkiler kurmayı deneyerek karşınızdaki insanlarla arkadaş olup sizlerde bu oyundan daha fazla zevk alabilirsiniz.
Ek olarak, Ooc alımlarımız kapalı, Ic alımlar için Commerce Piazza hooduna gelebilirsiniz.
Umarım kendimi iyi ifade edebilmişimdir, görülmesi için bir süre kilit atıyorum.