Konu: Jaydee_Junior - Powergaming  (Okunma sayısı 238 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.11.2022 12:55

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jaydee_Junior @Jarvis

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'lerde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3. Powergaming

Gerçek hayatta mümkün olmayacak hareketlerin yapılmasına izin verilmemektedir. Bu sadece /me /do gibi belirtme kanallarıyla kısıtlı değildir. Karşıdaki oyuncuya fırsat vermemek da aynı şekilde ihlale girmektedir. Oyunda yer almayan karakterler oyuna dahil edilemez veya rolü gerçekleştirilemez.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş 17 yaşında karakter yönetip sırf hitbox'u küçük diye Deagle kullanarak küçük skin yükletme hakkını suistimal ediyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Bunun ihlal olduğunu kanıtlar nitelikte birkaç emsal şikayet var. Çocuk karakterlerin silah tutmasını suistimal olarak görüyoruz, yoksa hepimiz attıralım bir cüce modeli onunla savaşalım.

#1 - 10.11.2022 13:05

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jaydee_Junior @Jarvis

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'lerde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3. Powergaming

Gerçek hayatta mümkün olmayacak hareketlerin yapılmasına izin verilmemektedir. Bu sadece /me /do gibi belirtme kanallarıyla kısıtlı değildir. Karşıdaki oyuncuya fırsat vermemek da aynı şekilde ihlale girmektedir. Oyunda yer almayan karakterler oyuna dahil edilemez veya rolü gerçekleştirilemez.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş 17 yaşında karakter yönetip sırf hitbox'u küçük diye Deagle kullanarak küçük skin yükletme hakkını suistimal ediyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Bunun ihlal olduğunu kanıtlar nitelikte birkaç emsal şikayet var. Çocuk karakterlerin silah tutmasını suistimal olarak görüyoruz, yoksa hepimiz attıralım bir cüce modeli onunla savaşalım.

Kırpılmış, kesilmiz, oynaymış fotoraflar kanıt niteliği taşımıyor.

#2 - 10.11.2022 13:16
Taşımıyor biliyoruz, taşımasına gerek de yok iki tane taşıyan var, milletin avukatlığını yapacağına çekil kenarda kurallara uy. Seni ilgilendiren bir durum yok bu şikayette biz de biliyoruz taşımadığını. Şikayete bakacak yetkili bunu sık sık yaptığını görsün diye ekledik.
Kişinin savaşlara katıldığının kanıtı: https://cdn.discordapp.com/attachments/1026460428504682496/1039269039425474630/sa-mp-670.png
Ekstra olarak savaştığına kanıt: https://cdn.discordapp.com/attachments/1026460428504682496/1040207087587835924/sa-mp-665.png
Buna rağmen hala kanıt yok küçük karakterle savaşa girmedi diyorsanız bir şey demiyorum, tarafımca ekstra bir açıklama gelmiyecek. Kişinin susturması olmadığı için onun yerine savunma yapanları veyahut boş yere ileti kirliliği yapanları yetkiliye bildirmekten başka yapabileceğim bir şey yok. :garip:

#3 - 10.11.2022 16:21
Şuanda çalışıyorum, 24 saat geçmeden savunma gelecektir.

#4 - 10.11.2022 19:38
Merhaba. Bu şikayeti normal bir mantık ile açmak yerine OOC kin içerisinde açtığını düşünüyorum. Power Gaming olduğunu düşünmüyorum fakat yine de savunma yapacağım. Karakterim 17 yaşında ve "baby glock" rolü yapıyor. Karakterimi oluşturalı 2 ay oluyor ve bu karakter ile bir sürü sosyal role girdim. Amaç DM değil, tamamen farklı bir içerik oluşturmaktı.

Gelelim "Suistimal" gözüyle baktığınız olaya. Amerika'da belki hiç göremeseniz veya göremesek bile tonla video içeriği var. Ufacık çocukların sivil halka, polislere ya da başka kimselere neler yaptığına dair birçok görüntü mevcut. Bunları biraz incelerseniz ve sunucunun konseptinin Amerika/Florida olduğunu da biraz benimserseniz, burada şikayetlik bir durum söz konusu olabileceğini düşünmüyorum.

#5 - 10.11.2022 19:44
Kişi savunmasını yapmış, sonuçlanabilir.

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#6 - 11.11.2022 03:20
Selamlar.

Günümüzdeki çeteciler genel olarak 14-21 yaş aralığı bandında aktiflik gösteriyor. 16-17-18 yaşındaki çeteciler günümüzde çok fazlasıyla var ve bu tarz şeyler gayet normal karşılanıyor. Normal karşılandığı gibi de bu çocuklar sağda solda çatışabiliyor, öldürebiliyor. Gerçek hayatta bunlar karşımıza çıkıyorken bir oyunda çıkması da gayet olası ve normal. Bu yüzden ceza verilmeyecek.