Konu: 09.11.2022 Vranje Abluji  (Okunma sayısı 301 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.11.2022 21:40
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Vranje Abluji @ @bloetin
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @ Anthony_Khambatta @Ducatro
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26.10.2019, 12:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 09.11.2022 Tarihinde 02:10 saatlerin de arkadaş bize ateş açıyor orda bulunduğumuz kişilerle ateş açıyoruz bizde toplam iki(2) Uzun namlulu silah(Ak47) iki(2) hafif makineli silah(Uzi) ile ateş açıyoruz videoda gözüktüğü gibi arkadaş nerdeyse 50 ila 100 arası mermi yemekte Ak47, Uzi marka silahlar karışık olmak üzere kişiye ilk sıktığım yerde çok yakınım ve can barının gözükmesi gerekirken çıkmıyor ve okadar mermi yemesine rağmen düşmüyor, bariz bir şekilde hile olduğu gözüküyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Karakterin direk yasaklanmasını istiyoruz.

#1 - 09.11.2022 22:10
Şahitliğimi onaylıyorum. Üstelik gecikme gibi benzer durumlar söz konusu olsa bile orada beş kişi drive by ile ateş ediyoruz. Buna rağmen sadece bir hit bile yese okey fakat onu bile yemiyor.

#2 - 10.11.2022 12:35
Bunu da eklemek isterim arkadaşın karakteri yasaklanıcaksa, yasaklanmadan önce ev, para, silah aktarma loglarına bakılırsa sevinirim ban yeme riski olduğu için aktarmış olabilir.

#3 - 10.11.2022 18:59
Merhaba. Öncelikle ufak bir savaş veya büyük bir savaş için hile açmam. Gerek duymam çünkü arkadaşlar. Biliyorsunuz ki son haftalarda sunucu yoğun bir saldırı altımda ve yönetim ekibi bunun için çalışmalar yapıyor. Benim önüme ışık hızıyla geldiniz ve mermiler hep sağa-sola düştüğünü görüyordum. Yani bana böyle göründü. SA:MP bugu mu yoksa saldırıdan kaynaklı mı bilemiyorum. Yalan attığımı düşünüyorsanız, siz bilirsiniz. yönetim gerekeni yapacaktır. İyi roller dilerim bir oyun için kimse kimseyi kırmamalı.

#4 - 10.11.2022 19:10
Merhaba. Öncelikle ufak bir savaş veya büyük bir savaş için hile açmam. Gerek duymam çünkü arkadaşlar. Biliyorsunuz ki son haftalarda sunucu yoğun bir saldırı altımda ve yönetim ekibi bunun için çalışmalar yapıyor. Benim önüme ışık hızıyla geldiniz ve mermiler hep sağa-sola düştüğünü görüyordum. Yani bana böyle göründü. SA:MP bugu mu yoksa saldırıdan kaynaklı mı bilemiyorum. Yalan attığımı düşünüyorsanız, siz bilirsiniz. yönetim gerekeni yapacaktır. İyi roller dilerim bir oyun için kimse kimseyi kırmamalı.
Konu ne küçük-büyük savaş, nede sunucunun yoğun saldırı altında olması. Bir savunma yaparken konu dağılmamalı. Sana gelen mermilerin sağa-sola düştüğünün kanıtını buraya atman daha doğru olacaktır. Kimsede kimseyi bir oyun için kırmıyor. Oyun kurallar dahilinde oynanılmalı ve algı yapmayı bırakmalısınız. Gerçek anlamda bir savunma ve kanıt sunmanızı bekliyor olacağız.

#5 - 10.11.2022 19:33
@Muratcan929 adına :
Konuyu lag-bug sunucuya saldırı gibi şeyler söylemişsin. Öyle olsaydı sen bizden bir adama sıktığında isminin üstünde canının gittiğine dair bir şey görmezdik. Yani çok insan olan yerde lag olabiliyor ama, burada o durum söz konusu olmamış. Bunu ss'ten anlayabilir, böyle bir durum olsaydı yetkililer yeniden discord üzerinden insanlar ile iletişime geçerdi. Yönetim ekibi saldırılar ve lag-ping bu tarz durumlar adına elinden geldiğinin en iyisini yaptı zaten. Ondan sonrasında bu durum ile karşılaşıyorsak ben sende kötü niyet ararım. Gerekli savunmanı yapıp kanıtlarını sunmalısın.
Spoiler: GösterGizle

#6 - 11.11.2022 02:45
Geri çekildi. Susturma olduğu için ben yazıyorum. K&A

#7 - 14.11.2022 18:01
Arşiv.